SANAT PEFORMANCE’ TA CANLI 45’LİK NOSTALJİ GECESİ

0

SANAT PEFORMANCE’ TA CANLI 45’LİK NOSTALJİ GECESİ

Müzik ve eğlencenin yeni adresi İstanbul’un en büyük ve en konforlu etkinlik mekanı “Sanat Performance” birçok etkinliğe ev sahipliği yaparak farklı müzikal yorumları açık havada dinleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. Eğlenceye ara vermeden devam eden partileri, DJ performansları ve birbirinden başarılı sanatçıların konserleri ile “Sanat Performance” sahnesi müzikseverlere sınırsız bir eğlence yaşatacak.

Ayrı ayrı müzik çalışmalarına başlayan Vahap Canba ve Umut Bolat 2018 yılında yollarını birleştirerek başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyorlar. Canbay&Wolker olarak sahne alan başarılı ikili 26 Eylül Çarşamba günü 21.00’da “Sanat Performance” ta sevenleri ile bir araya gelecek.

Her Salı ve Perşembe günü gerçekleşen Türkçe pop partisi 90’ların Türkçe Pop parçalarını özleyenleri bir araya getirecek.

Rock Müziğinin sevilen gruplarından Yüksek Sadakat 28 Eylül Cuma akşamı birbirinden hit parçaları ve sahne şovlarıyla ”Sanat Performance” ta müzikseverlere unutulmaz dakikalar yaşatacak.

1950’lerden 1980’lere damga vuran şarkıları seslendiren Semiha Yankı, Gülden Karaböcek, Ersan Erdura, Ercan Turgut ve Diler Arman’ın canlı performansları ile 29 Eylül Cumartesi günü 21.00’da “Sanat Performance” ta nostalji rüzgarları estirecek.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.