TİYATRO, MÜZİK VE SİNEMA ESİNTİLERİ ENKA AÇIKHAVA’DA

0

30. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları 9 Temmuz haftasında birbirinden keyifli etkinliklere ev sahipliği yapacak. “Mutluyduk Belki Bugüne Kadar” oyununun ve “Barış için Müzik Orkestrası”nın konserinin yanında, Oscar ödüllü “The Shape of Water/Suyun Sesi” ve “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri / Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri” filmleri de ENKA Sahnesinde seyirciyle buluşacak.

Haftanın ilk etkinliğinde Açıkhava, bu sene birçok tiyatro ödülüne layık görülen “Mutluyduk Belki Bugüne Kadar” oyunuyla perdelerini aralayacak. Yedi arkadaş̧ın bir akşam yemeğinde oynadığı bir oyun çevresinde şekillenen ve oyuncuları arasında Canan Atalay, Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Gökçe Eyüboğlu, Giray Altınok gibi isimlerin yer aldığı oyun, 9 Temmuz Pazartesi akşamı saat 21.15’te ENKA izleyicilerine keyifli bir akşam yaşatacak.

ENKA Sahnesi, 11 Temmuz Çarşamba günü hem bir müzik ziyafetine hem beyaz perdede iz bırakmış bir filme ev sahipliği yapacak. Sosyal ve ekonomik imkanları kısıtlı çocuklara ve gençlere ücretsiz müzik eğitimi sağlamak amacıyla kurulan Barış İçin Müzik Vakfı’nın yetenekli çocuklardan oluşan Barış İçin Müzik Orkestrası, saat 17.00’de klasik eserlere ENKA Açıkhava Sahnesi’nde hayat verecek. Konseri takiben, En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Prodüksiyon Tasarımı ve En İyi Film Müziği dallarında, 4 Oscar ödülünün sahibi “The Shape of Water / Suyun Sesi” filmi, saat 21.15’te izleyicilerine romantizm ve macera dolu dakikalar yaşatacak.

Haftanın son etkinliği, “Three Billboards Outside Ebbing, Missouri / Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri” filmi olacak. En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar ödülleriyle taçlandırılan film,  12 Temmuz Perşembe akşamı saat 21.15’te izleyiciyle buluşacak.

30. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları’nın, 15 Ağustos tarihine kadar devam edecek etkinlik programı için facebook.com/enkakultur, instagram.com/enkakultur ve twitter.com/enkakultur adreslerini takip edebilirsiniz.

30. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları etkinlik biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi’nden ulaşabilirsiniz.

Etkinlik bilet fiyatları:

Tiyatro Oyunları*

Tam: 60 TL Öğrenci: 30 TL

Konserler*

Tam: 80 TL – 60 TL Öğrenci: 30 TL

*Barış İçin Müzik Orkestrası

10 TL

Film Gösterimleri

10 TL

Bilgi için:

Meral Gemici / Artı İletişim Yönetimi / 0212 347 03 30 / meral@artipr.com.tr

Simge Akakça / Artı İletişim Yönetimi / 0212 347 03 30 / simge@artipr.com.tr

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.