“Gökdelen” Vizyona Giriyor

0

Aksiyon sineması severleri önümüzdeki hafta gerilimi ve profesyonelce hazırlanmış görsel efektleri ile Gökdelen (Skyscraper) filmi bekliyormü.

Mehmet Aytemiz

“Bu Nasıl Aile”, “Merkezi İstihbarat” gibi filmlerin yönetmenliğini yapan Rawson Marshall Thurber, izleyicilerin karşısında bu kez bol aksiyonlu, gerilimli bir film ile çıkıyor; “Gökdelen”.

Filmin başrollerinde “13 Saat”, “Suç Takımı”,  ve “American Gods”tan “Mad Sweeney” karakteri ile tanıdığımız Pablo Schreiber; “Predestination”, “Mindscape”, “Submarine” gibi yapımlardan tanıdığımız isim Noah Taylor; “Hızlı ve Öfkeli 5-6-7”, “The Rundown”, “Doom” gibi filmlerden tanıdığımız Dwayne Johnson yer alıyor.

Gökdelen filmi, eski bir FBI görevlisi, ABD savaş gazisi ve aynı zamanda iki çocuk sahibi iyi bir aile babası olan Will Ford’un, gökdelenlerin güvenliği için çalışırken çıkan bir yangının ardından ailesini kurtarmak için içine düştüğü nefes kesen macerasını anlatıyor.

Gelecek haftasonu keyifli bir film izlemek istiyorsanız eğer, konusu, oyuncuları ve görsel efektleri ile muazzam bir film olan “Gökdelen” sizleri bekliyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.