Tamirane’de Bu Hafta Stand Up Gösterisi ve Caz Var

0

LESLİ KARAVİL STAND UP GÖSTERİSİYLE, LADIES IN RED EN İYİ CAZ ŞARKILARIYLA TAMİRANE SAHNESİNDE!

8 HAZİRAN CUMA  / 23.00

“LATE NIGHT COMEDY”

LESLİ KARAVİL – STAND UP (ücretsiz etkinlik)

8 Haziran Cuma 23.00’da, Tamirane’de kadın stand up’çı var!

Lesli Karavil, erkek egemen sektöre kadın olarak ışık tutuyor ve kadın mizahını sahneye taşıyor! Kadın olmaktan, kadın-erkek ilişkilerine, teknoloji özürlü olmaktan, yurtdışına kaçış planlarına uzanan muzip hikayelerini Late Night Comedy sahnesinde anlatıyor!

Bu enerjisi yüksek, samimi ve kahkaha garantili geceyi kaçırma, şimdiden yerini ayırt!

 

10 HAZİRAN / 15.00

“MORNING JAZZ SESSIONS”

LADIES IN RED (ücretsiz etkinlik)

10 Haziran Pazar 15.00’da, Ladies in Red Trio, Morning Jazz Sessions’a senin için geliyor!

Beste ve yorumdan oluşan caz temelli projeleriyle çeşitli mekanlarda sahne alan Esra Kayıkçı, Bilge Günaydın ve Ece Şermet bir Temmuz akşamı ilk kez müzik yapmak için bir araya geldiklerinde, hep düşünü kurdukları uyumu yakaladıklarını keşfettiler. Böylece müzikal birikimlerini, çocukluk hayallerini ve beslendikleri tüm köklü duyguları soktular bir mutfağa, başladılar pişen tınıların tadına bakmaya. Repertuarlarında swing, blues, chanson, bossa türünde lezzetler barındıran üçlü, seninle buluşmak ve renklerini paylaşmaktan mutluluk duyacak!

Çello, klavye ve kontrabas’ın tınılarıyla müzikalitesi yüksek bir Pazar günü için, Tamirane’ye gel!

 

 

Tamirane:

İlk 2008 yılında ‘Repair Yourself’ mottosu ile yola çıkan Tamirane, restoran, bar, konser ve etkinlik mekanı olarak; Uniq İstanbul’da yer alıyor ve son iki senedir Bozcaada’da “On An Island” festivalini gerçekleştiriyor.

Yenilikçi mutfağı, kendine has mimarisi, ulusal ve uluslararası yüzlerce yetenekli müzisyen ve performansa ev sahipliği yapan sahnesi ile geniş bir müdavim kitlesine sahip.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.