Burn Battle Zone, Eskişehir’de

0

Dünyanın en büyük Hip-Hop organizasyonu Burn Battle Zone, Eskişehir’de idi. 10 Bin Kişi Ceza, Ayben ve Daha Pek Çok isimle eğlendi.

Burn Energy Drink ve Tepebaşı Belediyesi’nin ortak çalışması ile düzenlenen, Dünyanın en büyük Hip-Hop organizasyonu olarak gösterilen Burn Battle Zone , Madrid , Kiev , Moskova ve Krakow ve Adana da gerçekleşen etkinlik bu sene ilk defa 12 Mayıs’ta Eskişehir Espark AVM açık otoparkında düzenlendi. Etkinlikte Ceza, Ayben, Sansar Salvo gibi isimlerin dışında Eskişehir’in sevilen rap müzisyenlerine de sahne verilip, lokal müzisyenler desteklendi. Burn Battle Zone’un Şimdiki durağı İzmir. 18 Mayıs’ta İzmir Karşıyaka Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu otoparkında gerçekleşecek Burn Battle Zone İzmir Etkinliğine, Ayben, Sansar Salvo, Fate Fat ve Cash Flow katilim gösterecek.

18 Mayıs Burn Battle Zone İzmir/ Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu

Burn Energy Drink’in desteği ve Karşıyaka Belediyesi‘nin katkıları ile BURN Battle Zone İzmir, 18 Mayıs Cuma akşamı gerçekleşiyor! Moskova, Kiev, Krakow ve İstanbul’dan sonra şimdi de İzmir’de gerçekleşecek olan “Burn Battle Zone”’da eğlence, müzik, dans ve enerji eksik olmayacak!

Burn Battle Zone ile İzmirliler dans, enerji ve eğlence dolu unutulmaz bir gün yaşayacak! Pek çok ülkede düzenlenen ve Türkiye’de gerçekleşen bugüne kadar düzenlenmiş en büyük hip-hop etkinliğinde sahne alacak isimler; Türkçe Rap’in kadın sesi Ayben ve yeni neslin yıldızları Fate FatSansar Salvo, DJ Sivo ve İzmir’in en çok sevilen Rapçilerinden Cash Flow olacak. Saat 18:00’da başlayacak ve ücretsiz olacak etkinliğe tüm İzmirli müzik severler davetli.

Türkiye’de ve dünyada Hip-hop ve Rap müziğe büyük destek veren Burn Enerji İçeceğinin birbirinden eğlenceli etkinliklerinden haberdar olmak ve hiçbirini kaçırmamak için sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın.

Instagram: https://www.instagram.com/burn_tr/

Instagram: https://www.instagram.com/bigburn.istanbul/

Twitter: https://twitter.com/bigburnistanbul

Facebook: https://www.facebook.com/BurnEnergy.tr/

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.