Alican Yücesoy İle Kırmızı Başlıklı Kız…

0

Orman Lokantası, Kırmızı Başlıklı Kız Uzayda ve Fantastik Hikâyeler Makinesi oyunları için biletler İş Sanat Ana Gişesi’nde ve Biletix’te satışta!

Yıldız oyuncular minik sanatseverler için İş Sanat’ta

İş Sanat, geleceğin sanatseverleri için programına aldığı birbirinden eğlenceli oyun ve müzikli masal dinletilerini çocuklarla buluşturuyor. Bu sezon ilk kez sahnelenecek Evvel Zaman Dışından Masallar serisinde bilindik masallar yeniden yorumlanacak. Yekta Kopan’ın kaleme aldığı, Gökçe Bahadır’ın anlatıcılığını üstleneceği Orman Lokantası 18 Mart’ta prömiyer yapacak. Gonca Vuslateri’nin yazdığı, Alican Yücesoy’un anlatıcılığını üstleneceği Kırmızı Başlıklı Kız Uzayda ise 8 Nisan’da perde diyecek. Geçtiğimiz yıldan bu yana kapalı gişe oynayan ve çok sevilen Fantastik Hikâyeler Makinesi de 29 Nisan’da bir kere daha sahnelenecek. Serdar Biliş’in yönettiği oyun ve dinletilerin müziklerini Çiğdem Erken, kostümlerini Tomris Kuzu, koreografisini Tuğçe Tuna, ışık ve dekor tasarımını ise Cem Yılmazer yaptı. Çocukların neşeyle dolacağı etkinliklerin biletleri İş Sanat Ana Gişesi’nde ve Biletix’te satışta.

Yekta Kopan’ın Orman Lokantası masalını Gökçe Bahadır anlatacak

Evvel Zaman Dışından Masallar serisinin ilk dinletisi Orman Lokantası’nı Yekta Kopan, Hansel ve Gretel masalından yola çıkarak kaleme aldı. 18 Mart 2018, Pazar günü saat 15.00’da prömiyerini yapacak müzikli dinleti, hep aynı masalları anlatmaktan sıkılan ve masalları kötü kalpli kahramanlardan arındırarak yeniden yazmaya karar veren kahramanımızın anlattığı bir Hansel ve Gretel uyarlaması. Anlatıcılığını sevilen oyuncu Gökçe Bahadır’ın üstleneceği, müzik ve danslarla renklenecek bu masalsı macerayı sakın kaçırmayın!

Gonca Vuslateri’nin yazdığı Kırmızı Başlıklı Kız Uzayda masalını Alican Yücesoy anlatacak

Evvel Zaman Dışından Masallar serisinin ikinci dinletisi “Kırmızı Başlıklı Kız Uzayda” ise 8 Nisan 2018, Pazar günü saat 15.00’da perde diyecek. Gonca Vuslateri’nin kaleme aldığı, Alican Yücesoy’un anlatıcılığını üstleneceği dinletide minikler bambaşka bir Kırmızı Başlıklı Kız uyarlamasıyla ve yeni maceralarla karşılaşacaklar. Her gün başka bir masalı ziyaret eden kahramanımız, 9999 yılında Kırmızı Başlıklı Kız’ın masal dünyasına konuk olacak ve kendini yıldızlar, dinozorlar, kurabiye gezegenleri ve ilginç kahramanlarla dolu birçok maceranın içinde bulacak!

Minikler, Fantastik Hikâyeler Makinesi ile mucitlerle tanışıyor

Geçtiğimiz yıldan bu yana kapalı gişe oynayan ve çok sevilen çocuk oyunu Fantastik Hikâyeler Makinesi nisan ayında bir kere daha sahnede. Can Yılmaz’ın kaleme aldığı oyun, çocukları uçağın mucidi Wright Kardeşler’den Hezârfen Ahmet Çelebi’ye, sinemanın mucidi Lumiere Kardeşlerden Taş Devri’ne uzanan geniş bir zaman diliminde benzersiz bir yolculuğa çıkarıyor. Oyunun meraklı kahramanı Ömer’e yetenekli genç oyuncu Ata Berk Mutlu hayat verirken sevilen oyuncular Tuba Ünsalİbrahim Selim, Sercan Badur, Yeliz Kuvancı ve Hayal Köseoğlu canlandırmalarıyla kahkaha dolu anlar yaşatıyor. İş Sanat, meraklı minikleri 29 Nisan 2018, Pazar günü saat 15.00’da mucitlerin maceralarla dolu dünyasına bekliyor.

Bilet Fiyatları: Tüm Kademeler: 20 TL İndirimli: 15 TL

Satış noktaları

İş Sanat Ana Gişe – 0212 316 10 83 / Biletix – 0216 556 98 00 / www.biletix.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.