2011-2012 yıllarında ikincikat tarafından sahnelendiğinde büyük ilgi gören ve ödüller alan ‘Aut’ bu kez Asmalı Sahne’de seyirci karşısına çıkıyor. Futbol meraklısı gençlerin, bu dünyanın kanun dışı güçlerinin eline düşerek suça itilişlerinin öyküsünün anlatıldığı oyun 24 Ocak’ta futbolcuların çağrılı olduğu bir özel gösterimle perde açtı.

Alper Kul ve Özgür Özgülgün’ün “Karanlığın çocuklarıydı onlar, tutkuları tek sevdaları bir” diyerek yazdıkları oyunu  Muharrem Uğurlu yönetiyor. Tiyatro sahnelerinden ziyade film sahnelerine özgü hareketli sahneleriyle dikkat çeken oyunun süpervizörlüğünü ve ışık tasarımını Ali Düşenkalkar üstleniyor, müzikler ise bugünlerde tiyatro dünyamızın en popüler bestecisi Orhan Enes Kuzu’ya ati.  Görsel tasarımlar Can Tiryaki’nin.

‘Aut’ ilk sahnelendiğinde genç tiyatromuza yeni adlar kazandırmıştı. Yeni ‘Aut’un oyuncuları Barış Üstün, Muharrem Uğurlu, Metin Kurt, Görkem Aydın, Osman Atasaven, Ahmet Yıldırım, Özgür Hacıer, Ezgi Sözmen, Ata Buyer.

Oyun programı

28 Ocak  19.00

4 – 25 Şubat 19.00

9 – 16 -17 23 – 27 Şubat 20.30

 

Asmalı Sahne

Asmalı Mescit Mah. Yemenici Abdüllatif Sok. Hoş Apt. No:9

Beyoğlu-İstanbul

Tel   : 0212 243 37 20

Mail : info@asmalisahne.com

www.asmalisahne.com

aut ile ilgili aramalar

aut in ne demek

aut filmi

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.