Okan Yalabık Mesneviden Pasajlar Okuyacak

0

Mevlana’dan Anadolu Ozanlarına konulu İş Sanat’da gerçekleşecek etkinlikte avusturyalı şef Martin Kerschbaum’un batonu altındaki Vienna Classical Players’ın türkülere tat katacağı gecede, sevilen oyuncu Okan Yalabık da Mesnevi’den pasajlar okuyacak.

İş Sanat, şubatta özgün bir projeye daha ev sahipliği yapıyor. Halk müziğinin güçlü yorumcularını ve batı enstrümanlarını aynı sahnede buluşturacak Mevlana’dan Anadolu Ozanlarına, zengin halk müziği geleneğimizden örneklere yepyeni bir yorum getirecek. Piyanist ve besteci Sabri Tuluğ Tırpan’ın müzik direktörlüğünü üstlendiği projede ülkemizin önde gelen bağlama sanatçılarından Erdal Erzincan; güçlü yorumu, farklı dil ve türleri kapsayan zengin repertuvarıyla Zara; uluslararası başarılarıyla Türk müziğini dünyaya tanıtan kadın neyzenimiz Burcu Karadağ aynı sahneyi paylaşacak. Avusturyalı şef Martin Kerschbaum’un batonu altındaki Vienna Classical Players’ın türkülere tat katacağı gecede, sevilen oyuncu Okan Yalabık da Mesnevi’den pasajlar okuyacak. Tuluğ Tırpan’ın Mevlana Senfonik Şiir adlı bestesini de seslendireceği geceyi Su Güneş Mıhladız da semayı modern dansla birleştirdiği performansıyla renklendirecek. Farklı müzikal duraklara uğrayacağınız, 6 Şubat 2018, Salı akşamı saat 20.30’da gerçekleşecek konser için yerinizi şimdiden ayırtın.

okan yalabık ile ilgili aramalar

okan yalabık nereli

okan yalabık kaç yaşında

okan yalabık eşi

okan yalabık evli mi

okan yalabık biyografi

okan yalabık dizileri

okan yalabık sevgilisi

okan yalabık filmler ve tv şovları

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.