Şen Makas

Tiyatrokare önceden yeni yılda size iki sübrizimiz var diye duyurduğu sübrizlerinden birincisini açıkladı. Tiyatrokare’nin sosyal meya üzerinden yaptığı duyuruya göre  7 Şubat 2018’de  ‘Şen Makas’ yeniden seyirci ile buluşacak. 

Dünya tiyatro tarihinde en çok oynanan oyun olarak Guiness Rekorlar Kitabına da geçmiş bulunan, eşi benzeri olmayan bir reji ile yeniden sahnelenecek. 7 Şubat 2018’de seyirci ile buluşacak olan oyunda; Melek Baykal,Veysel Diker, Jess Molho, Ebru Saçar, Cem Güler, Özgür Yetkinoğlu birlikte rol alıyor.Dünyada Charlie Chaplin Komedi Ödülü alan tek oyun olma ünvanını taşıyan Şen Makas oyununu Özgür Yetkinoğlu uyarladı ve Yönetmenliğini Nedim Saban yaptı..

Şen Makas Oyunu Hakkında Geçmişe dönecek olursak. Şen Makas; Yine Nedim Saban tarafından 1998 yılının 3 Aralık Tarihinde ilk kez Türkiye seyircisi ile buluştu. Orjinal adı ‘‘Shear Madness’’ olan komedi oyunun yerli versiyonunda; Şafak Sezer, Şoray Uzun, Çiçek Dilligil Öztoprak, Hilmi Erdem, Deniz Oral ve Hülya Karakaş  rol aldı.ABD’de katıldığı özel bir staj sonucu oyunu sergileme hakkı kazanan Nedim Saban, Sürekli güncelenen bir reji anlayışı ile oyunu seyirci ile birleştiriyor. Hedefinde hem gündemi hemde seyirciyi oyuna dahil etme fikri var.  Bundan dolayıdır ki ‘ her seferde başka bir oyun oluyor.

Tiyatro Kare Şen Makas-2018 Oyunu Duyurusunu Bu video ile yaptı

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.