Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Mehmet Özgür ve Özgür Emre Yıldırım’ın paylaştığı, yılın iddialı komedi ve aksiyon filmi Ölümlü Dünya,26 Ocak’ta seyircisiyle buluşmak için geri sayıma başladı. Yönetmenliğini Ali Atay’ın, senaryosunu Ali Atay, Aziz Kedi, Feyyaz Yiğit, Volkan Sümbül ve Ali Demirel’in kaleme aldığı film ezber bozan hikâyesiyle dikkatleri üzerine çekecek.

Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Mehmet Özgür ve Özgür Emre Yıldırım’ın paylaştığı ‘TAFF’ yapımı, yılın iddialı komedi ve aksiyon filmi ‘Ölümlü Dünya’ 26 Ocak’ta seyircisiyle buluşmak için geri sayıma başladı.

Yönetmenliğini Ali Atay’ın, senaryosunu Ali Atay, Aziz Kedi, Feyyaz Yiğit, Volkan Sümbül ve Ali Demirel’in kaleme aldığı film ezber bozan hikayesiyle dikkatleri üzerine çekecek. Çekimleri İstanbul’da yaklaşık bir buçuk ayda tamamlanan Ölümlü Dünya, hikayesiyle olduğu kadar başarılı oyuncu kadrosuyla da adından söz ettirecek.

Ölümlü Dünya’da oldukça renkli karakterlerden oluşan lokanta işletmecisi Mermer Ailesi’nin sırlarla dolu dünyası çok yakında kapılarını aralamaya hazırlanıyor.

‘Ölümlü Dünya’ Hikaye

‘Nesillerdir Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantası’nı işleten Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Kendi halinde, sade bir yaşamları olan bu insanların durumları biraz karışıktır. Bu ailenin, uzun zamandır gizledikleri bir de sırları vardır. Bu sır, her ne pahasına olursa olsun açığa çıkmaması gerekmektedir.

Yapım: TAFF Pictures
Vizyon Tarihi: 26 Ocak 2018
Yönetmen: Ali Atay
Senaryo: Ali Atay, Aziz Kedi, Feyyaz Yiğit, Volkan Sümbül, Ali Demirel

Müzik: Murat Çekem, Ozan Tügen, Deniz Doğançay

Oyuncular: Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Meltem Kaptan, Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım

 

Sosyal medya hesapları:

https://www.facebook.com/taffpics

http://instagram.com/taffpics

https://twitter.com/taffpics

http://taffpics.com

Ölümlü Dünya Fragman izle

ölümlü dünya ile ilgili aramalar

ölümlü dünya fragman

 filmi

ölümlü dünya oyuncuları

sinema filmi

öilmin fragmanını izle, film izle, onedio filmler, başka sinema, filmekimi, iksv,hürriyet sinema,tiyatrolar, sinemalar

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.