Türkiye’nin en çok takip edilen Youtuberı Enes Batur ilk filmi ile geliyor!

YouTube Türkiye’nin en çok izlenen kişisel kanalı Enes Batur, ilk filmi “Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?” ile çok yakında beyaz perdede hayranlarıyla buluşacak. Üniversite sınavı ile Youtuber olma hayali arasında sıkışıp kalan bir gencin hikâyesini konu alan filmde, sinema ve TV’nin güçlü oyuncularının yanı sıra 19 internet fenomeni de Enes Batur’a eşlik ediyor. Enes Batur, bu yıl Altın Kelebek Ödüllerinde ilk kez verilen ”En iyi Youtuber/Instagrammer” ödülünün de sahibi oldu.

2013 yılında kurduğu YouTube kanalında 5 buçuk milyon abone, aylık ortalama 110 milyon izleme sayısı ile Türkiye’nin en büyük bireysel kanalının sahibi olan Enes Batur, kendi hayatından da izler taşıyan ilk filmi “Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi?” ile sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Enes Batur’un, yönetmenliğini Kamil Çetin’in üstlendiği Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? adlı ilk filmi Ocak 2018’de seyircisiyle buluşacak.

Altın Kelebek’te en iyi ‘En iyi Youtuber/Instagrammer ödülü Enes Batur’a geldi

Hürriyet gazetesinin düzenlediği Altın Kelebek Ödülleri’nin en yeni kategorisi ”En iyi Youtuber/Instagrammer” ilk yılında Enes Batur’a layık görüldü. Filminde de kendisine eşlik eden Kafalar (Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt) ve milyonlarca takipçisi olan Danla Bilic ile yarışarak birinciliği elde eden Enes Batur, Altın Kelebek ödülünü aldıktan sonra yaptığı duygusal konuşmada desteği için annesine teşekkür etti.

Ebeveynler için gençleri anlama kılavuzu

Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi olan Enes Batur, özellikle oyun videoları ile pek çok gencin yakından takip ettiği bir isim oldu. 4 yıl içinde 5 milyon aboneye ulaşarak hayallerinden birini gerçekleştirdiğini ifade eden Enes Batur, bu filmde kendi yaşıtlarının sürekli içine düştüğü ikilemi, yaşadığı değişim ve duygusal sıkıntıları en doğal hali ile yansıtmaya çalıştığını ifade ediyor. Eğitimi ve ünlü olma hayalleri arasında sıkışıp kalan bir genci konu alan film, ebeveynlerin çocuklarını anlayabilmeleri için de bir nevi tercümanlık yapıyor.

Film, çocukluğundan itibaren herkes tarafından sevilmenin hayalini kuran ve zor bir okul dönemi geçiren içine kapanık bir çocuğun ünlü bir yıldıza dönüşme serüvenini anlatıyor. Bu yolda karakterindeki değişimler, yaptıkları seçimleri ve psikolojisi büyük önem taşıyor. Polis babası ve hemşire annesi ile neredeyse hiç zaman geçiremeyen ve dünyası 6 yaşındayken babasının aldığı bilgisayar olan ve Youtuber olma hayali ile ailesinin gelecek endişesi arasında sıkışan Enes Batur, hayalini mi seçecek, gerçekleri mi?

Fenomen geçidi


Çekimleri Antalya’da devam eden Enes Batur Hayal Mi Gerçek Mi? adlı filmin kadrosu sinema ve TV’nin güçlü ve başarılı oyuncularından oluşuyor. Enes Batur’un babası rolünde Bekir Aksoy, annesi rolünde ise Ceyda Düvenci filmde karşımıza çıkıyor. Ceyhun Yılmaz, Kerem Fırtına gibi ünlü oyuncuların yanında Kafalar isimli kanal ile tanınan Bilal Hancı, Atakan Özyurt ve Fatih Yasin, Ruhi Çenet, Baturay Anar, Uras Benlioğlu, Reynmen, Kaya Girey, Başak Karahan, Berk Muhammet, Burak Güngör, Sude Ve Berk, Efe Koçyiğit gibi Youtube fenomenleri de filmde Enes Batur’a eşlik ediyor.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.