Damdaki Kemancı'da Binnur Kaya ile Mehmet Ali Kaptanlar Başrolde

Yılların eskitemediği, kült Broadway müzikali Damdaki Kemancı (Fiddler on the Roof), Zorlu PSM prodüksiyonuyla yeni yılda Zorlu PSM’de sanatseverlerle buluşacak. Binnur Kaya ve devlet tiyatrolarının önemli isimlerinden Mehmet Ali Kaptanlar’ın başrollerini paylaştığı müzikalin ilk sahnelemesi, 2, 3, 25 ve 26 Ocak 2018’de, Drama Sahnesi’nde gerçekleşecek.

‘Damdaki Kemancı’ müzikali, yıldız oyuncularla yeni yılda Zorlu PSM’de!

Yılların eskitemediği, kült Broadway müzikali Damdaki Kemancı (Fiddler on the Roof), Zorlu PSM prodüksiyonuyla yeni yılda Zorlu PSM’de sanatseverlerle buluşacak. Değerli oyuncu Binnur Kaya ve devlet tiyatrolarının önemli isimlerinden Mehmet Ali Kaptanlar’ın başrollerini paylaştığı müzikalin ilk sahnelemesi, 2, 3, 25 ve 26 Ocak 2018’de, Drama Sahnesi’nde gerçekleşecek. Zorlu PSM’nin sahneye koyduğu ilk Türkçe müzikal yapım olan Damdaki Kemancı, zorlupsm.com ve biletix.com ile Zorlu PSM bilet gişesinden bugün (5 Aralık Salı) itibariyle satışta…

“Sütçü Tevye” öykülerinden uyarlanan, Broadway’de en uzun süre sahnelenen 15 eserden biri olarak kayıtlara geçen Damdaki Kemancı müzikali, 2018’de Zorlu PSM prodüksiyonuyla Zorlu PSM sahnesine çıkıyor. Broadway yapımı ile 10 dalda aday gösterildiği Tony Ödülleri’nden 9’unu kazanmayı başaran müzikal, Türkiye’de ilk kez Ankara Devlet Opera ve Balesi tarafından 1969 yılında sahnelenmişti.

Binnur Kaya: “Oynaması da, izlemesi de insanı derin duygulara götüren, etkisinden çabuk kurtulamayacağınız bir müzikal”

Damdaki Kemancı- Binnur Kaya- Mehmet Ali Kaptanlar

Zorlu PSM’de kalabalık bir oyuncu kadrosuyla, Talimhane Tiyatrosu işbirliğinde ve Mehmet Ergen yönetmenliğinde sanatseverlerle buluşmaya hazırlanan Damdaki Kemancı müzikalinin başrollerini ünlü oyuncu Binnur Kaya ve devlet tiyatrolarının başarılı sanatçısı Mehmet Ali Kaptanlar paylaşıyor. Damdaki Kemancı’nın çocukluğundan beri çok sevdiği eserlerden biri olduğunu belirten Binnur Kaya, müzikali “Hangi zamanda, hangi yüzyılda sahneye konulursa konsun; oynaması da, izlemesi de insanı derin duygulara götüren, etkisinden çabuk kurtulmanın mümkün olmadığı eserlerden biri” olarak tanımlıyor. Mehmet Ali Kaptanlar ise Damdaki Kemancı’nın adını duyduğunda bile heyecanlandığını anlatırken, “Dünyada ve ülkemde güzel ve hoş ezgiler yeşersin Damdaki Kemancı gibi…”mesajını paylaşıyor.

Damdaki Kemancı Müzikali Bilet Fiyatları:

1.kategori: 130,00 TL

2.kategori: 110,00 TL

3.kategori: 95,00 TL

4.kategori: 80,00 TL

5.kategori: 60,00 TL

 Filmi İzle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.