Cazlı Brunch-Tamirane- Akbank Caz Festivali

 27. Düzenlenen Caz Festivali’nin önemli bir etkinliği; Pazar günü düzenlenecek olan ‘Caz Eşliğinde Kahvaltı’ konsepti ile devam ediyor. Festival böylece müziği şehrin birbirinden farklı mekanlarına yaymayı hedefliyor.

Modern manouche caz grubu Manouche-u Âlâ27. Akbank Caz Festivali kapsamında şehrin öncü markalarından Tamirane’de 19 Kasım Pazar günü düzenlenecek Cazlı Brunch’ta haftaya keyifli bir başlangıç yapmak isteyenlere unutamayacakları bir haftasonu şöleni yaşatacak.

Müzik Hayatın İçinde

Festival kapsamında ayrıca caz vokali Sanat Deliorman ve caz piyanisti Kaan Bıyıkoğlu18 Kasım Cumartesi günü Akbank Sanat Kafe’de Akşamüstü Caz ile caz severlerle buluşuyor.

Amerikan caz standartlarından bebop’a, bossa nova’dan yeni Türkçe bestelere uzanacak bu ücretsiz dinletide günün tüm hengâmesini geride bırakacak, iple çektiğiniz 27. Akbank Caz Festivali konseri öncesi keyifli bir soluk alacaksınız.

Rezervasyon için:

Tamirhane Tel: (0212) 286 07 07

Akbank Sanat Tel: (0212) 252 35 00

www.akbankcaz.com / www.akbanksanat.com

tamirane ile ilgili aramalar

tamirane morning jazz sessions

tamirhane uniq program

tamirhane fiyatlar

tamirhane fiyatları

tamirane menü

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.