Caz Okullara Geliyor

0

Akbank Caz Festivali Üniversitelerde 

7. Akbank Caz Festivali “Kampüste Caz” İle Anadolu’yu Dolaşıyor

27 yıldır Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden biri olan Akbank Caz Festivali, festival klasiği haline gelen “Kampüste Caz” konserlerine bu yıl da devam ediyor. Festivalin en önemli etkinliklerinden biri olan Kampüste Caz, 20 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında Muğla, İzmir, Eskişehir, Bolu, Adana, Mersin, Kayseri ve Ankara’da cazın coşkusunu ve heyecanını üniversiteli gençlerle buluşturacak.

Jehan Barbur Caz Okullarda/ Üniversitelerde

Kampüste Caz kapsamında vokal, şarkı sözü yazarı ve şair Jehan Barbur, “Evim Neresi” adlı son albümünden şarkılar eşliğinde Anadolu’yu dolaşarak unutulmaz konserlere imza atacak. Ünlü sanatçıya konserde; elektrik &akustik gitarda Berkant Çelen, basta Murat Çopur, klavyede Evrim Tüzün ve davulda Onur Başkurt eşlik edecek.

27. Akbank Caz Festivali hakkında detaylı bilgi için www.akbanksanat.com ve www.akbankcaz.com adreslerinin yanısıra instagram.com/AkbankSanatfacebook.com/AkbankSanat, twitter.com/AkbankSanat adreslerini takip edebilirsiniz.

27. Akbank Caz Festivali Kampüste Caz Konser Programı

20 Kasım Pazartesi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

21 Kasım Salı İzmir Ege Üniversitesi

22 Kasım Çarşamba Eskişehir Anadolu Üniversitesi

23 Kasım Perşembe Abant İzzet Baysal Üniversitesi

28 Kasım Salı Adana Çukurova Üniversitesi

29 Kasım Çarşamba Mersin Üniversitesi

30 Kasım Perşembe Kayseri Erciyes Üniversitesi

01 Aralık Cuma Ankara Hacettepe Üniversitesi

www.akbankcaz.com / www.akbanksanat.com

okullarda caz, okullarda müzik, okullarda konserler, okullarda müzik festivali, omüzik dersleri, fen ve teknoloji ile birlikte müzik, üniversitelerde caz festivali

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.