mehmet-erdem

Mehmet Erdem, Leyla ile Mecnun’dan Polis’e pek çok televizyon dizisi ve sinema filmi için bestelediği özgün müzik ve şarkıları sürpriz dostlarıyla İş Sanat’ta seslendirecek

 

Mehmet Erdem ile Kulislerden Şarkılar

Türkiye’de popüler müziğin en sevilen isimlerinden biri olan Mehmet Erdem, Kulislerden Şarkılar isimli çok özel bir proje ile İş Sanat sahnesine konuk oluyor.

Kardeş Türküler ile başlayan müzikal yolculuğunu, 2012 tarihli solo albümü “Herkes Aynı Hayatta” ile sürdüren Erdem, sevilen şarkılara getirdiği orijinal yorumuyla dikkat çekiyor. Puslu ses tonuyla Leonard Cohen ve Tom Waits gibi isimlere benzetilen Erdem’in birçok film ve dizinin müziklerinde de imzası bulunuyor. “Deli Deli Olma” filmi için yaptığı müziklerle Altın Portakal Film Festivali En İyi Film Müziği Ödülü’nü alan sanatçı, İş Sanat’taki konserinde Çalgı Çengi, Polis, Leyla ile Mecnun gibi birçok film ve diziye bestelediği eserleri Serkan Keskin ve Celil Nalçakan’ın da aralarında bulunduğu oyuncu ve müzisyen dostları ile birlikte seslendirecek. Konser, 30 Kasım 2017, Perşembe akşamı saat 20.30’da İş Sanat’ta.

 

Satış noktaları           

İş Sanat Ana Gişe – 0212 316 10 83 / Biletix – 0216 556 98 00 / www.biletix.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.