Ünlü Oyunculardan Ücretsiz Dinleti

0

Denize Dönmek İstiyorum! başlıklı dinleti de şiirleri usta oyuncular Metin Belgin, Bülent Emin Yarar ve Hakan Gerçek seslendirecek

Vedat Sakman’ın gitarı eşliğinde Nâzım dizeleri

İş Sanat, dinleti serisini şiir tutkunlarının en gözde kalemlerinden Nâzım Hikmet ile başlatıyor. Dünya şairi Nâzım Hikmet’in şiirlerinden kronolojik sıra gözetilerek derlenen Denize Dönmek İstiyorum! başlıklı dinletiyi Atilla Birkiye hazırladı, Mehmet Birkiyesahneye uyguladı. Usta oyuncular Metin Belgin, Bülent Emin Yarar ve Hakan Gerçek’in sesinden hayat bulacak dizelere Vedat Sakman gitarıyla eşlik edecek. Sakman, kendi şarkılarının yanı sıra bu dinleti için özel olarak bestelediği eserleri de seslendirecek.

Serdar Yalçın’ın müzik direktörlüğünü üstlendiği akşama vokalde Burcu Bal, klasik gitarda Koray Hatipoğlu, basgitar ve buzukide Zafer Aslan renk katacak. Şiirle müziğin iç içe geçeceği bu dinleti 13 Kasım 2017, Pazartesi akşamı İş Sanat’ta.

 

**** Dinleti ücretsizdir. Yerler numarasız ve salon kapasitesiyle sınırlıdır.

Satış noktaları

İş Sanat Ana Gişe – 0212 316 10 83 / Biletix – 0216 556 98 00 / www.biletix.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.