Notre Dame de Paris müzikali, Mart ayında yeniden Zorlu PSM’de!

Victor Hugo’nun unutulmaz aşk hikâyesi Notre Dame’ın Kamburu’ndan uyarlanan Notre Dame de Paris müzikali, 16 performans için 9-22 Mart tarihleri arasında Zorlu PSM Ana Tiyatro’ya geliyor. Yıllardır gittiği tüm şehirlerde büyük ilgi gören ve bundan 3 yıl önce Zorlu PSM’de de İngilizce sergilenerek tüm biletleri satılan müzikal; bu defa orijinal dilinde, Fransızca olarak izleyicisiyle buluşmaya geliyor. Biletler, zorlupsm.com ve biletix.com ile, Zorlu PSM ana gişesinden, 13 Kasım itibariyle satışta olacak.

 

Dünyaca ünlü müzikal Notre Dame de Paris, ilk olarak 1998 yılında Paris’te perde açtı. Victor Hugo’nun kült eseri ‘Notre Dame’ın Kamburu’ndan uyarlanan modern yapımın müzikleri Riccardo Cocciante’ye, sözleri ise Luc Plamondon’a ait.

Guiness Rekorlar Kitabı’na giren müzikal

20 yıl sonra, hala ilk günkü heyecanla sahneye konan eser, dünyanın dört bir yanından seyirci çekmeye devam ediyor. Guinness Rekorlar kitabında “ilk yılında en çok izleyiciye ulaşan müzikal” olarak yer alan Notre Dame de ParisVivreBelle ve Le Temps Des Cathédrales gibi unutulmaz şarkılarıyla da uzun yıllar müzik listelerinde üst sıralardaydı. Toplam 12 milyondan fazla bilet, 10 milyondan fazla DVD ve CD satan; 8 dilde, 20 ülkede, 4500’den fazla sahnelenen müzikal, bir başyapıt olarak nitelendiriliyor.

Zorlu PSM Ana Tiyatro, 9-22 Mart tarihleri arasında Notre Dame de Paris müzikalinin 16 performansına ev sahipliği yapacak.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.