Işık Okulları Cumhuriyet Korosu

FMV Işık Okulları Cumhutiyet’in 94. Yılını, İstinye Park AVM’de çocuk, öğretmen ve velilerden oluşan 517 kişilik dev koro ile Cumhuriyet konseri verecek.

 

1885 yılından kurulan ve adını Atatürk’ün koyduğu FMV Işık Okulları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını 517 kişilik dev koro, orkestra ve dans gösterileri grubu ile özel bir konserle kutlayacak. İstinyePArk AVM’de gerçekleşecek olan etkinlik, Halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleşecek. 29 Ekim Pazar günü saat 18:00’de İstinyePark’ta düzenlenecek etkinlik kapsamında; FMV Işık Okulları’nın Ayazağa, Nişantaşı, Erenköy ve Ispartakule kampüslerinden yaşları 5- 16 arasında değişen 315 öğrenci, 65 öğretmen ve 50 veliden oluşan 430 kişilik dev koroya, keman, çello, klarnet, flüt, gitar, arp, orff eğitimi alan öğrenciler, müzik öğretmenleri, konservatuar mezunu sanatçılar ve usta öğreticilerden oluşan 75 kişilik orkestra eşlik edecek. Konserde ayrıca Cumhuriyet Bayramı’na özel şarkılarla birlikte 10. Yıl marşınında okunacağı koroya 12 kişilik bir dans grubu da eşlik edecek.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.