Hafta Sonunun lideri Cingöz Recai

0
Cingöz recai Filmi

Medya Takip Ajansı Interpress’in yaptığı araştırmalara göre hafta sonunun sinemada gişe lideri ‘Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü’ oldu.

Hafta sonu sinemalarda 16’sı yerli 22’si yabancı toplam 38 film gösterilirken ‘Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü’ filmi vizyondaki ilk hafta sonunda 250 binden fazla seyirci tarafından izlenerek zirveye yerleşti. Interpress’in Box Office Türkiye verilerinden elde ettiği bilgilere göre 13 Ekim’de gösterime giren film hafta sonunda 258 bin 655 biletli seyirci tarafından izlendi.

Onur Ünlü’nün yönettiği başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Haluk Bilginer, Meryem Uzerli, Serkan Keskin’in paylaştığı filmin senaryosu Peyami Safa’nın eseri ‘Cingöz Recai’den yola çıkılarak Kerem Deren ve Pınar Bulut tarafından yazıldı. “İyiliksever hırsız” Cingöz Recai yıllar sonra yeni bir soygun planlar ama bu kez kendi ekibiyle olmayacaktır. Karanlık bir çeteye katılır ve bir teknoloji dehasının evini soymak için kılıktan kılığa girir, oyundan oyuna geçer, kimsenin bilmediği gerçek hedefine yaklaşmaya başlar. Yıllardır aradığı Hayalet’e iyice yaklaşmıştır. Her zamanki belalısı Baş Komiser Mehmet Rıza da peşindedir…

Hafta sonunun ikinci sırasında Sermiyan Midyat’ın hem yönetip hemde başrolünde yer aldığı ‘Ay Lav Yu Tuu’ yer aldı. Film, vizyondaki dördüncü hafta sonunda 50 bin 811 seyirci tarafından izlendi.

Gösterimdeki üçüncü hafta sonunu geride bırakan ‘Kurtlar Vadisi Vatan’ ise haftayı 46 bin 890 seyirci ile listenin üçüncü sırasında kapattı.

Animasyon yapım ‘My Little Pony’, 46 bin 880 seyirci ile hafta sonunun dördüncü sırasında yer alırken, geçen haftanın bir diğer yeni filmi ‘Ölüm Günün Kutlu Olsun’ 45 bin 282 seyirciyle listenin beşinci sırasına yerleşti.

Diren Sanat/ Haber

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.