Garajİstanbul’da cumartesi akşamı her telden müzik

0

Eylül ayında kapılarını açtığından bu yana konserlerinde çok farklı müzik türlerini sahnesinde ağırlayan Garajİstanbul’da 21 Ekim akşamı saat 21:00’de başlayacak konserde de büyüleyici bir müzik karışımı sunulacak.

Psikedelik, funk, rock ve Türk halk müziğinin büyüleyici karışımını sunan Hollandalı grup Altın Gün; Haziran ayında çıkardığı yeni single’ı ’Goca Dünya’yı, Türkiye’de ilk kez Garaj sahnesinde seslendirecek. Jacco Gardner ve Jasper Verhulst’ın; İstanbul’da 70’ler Türk psikedelik rock’ından etkilenmesiyle temelleri atılan; vokalde Merve Daşdemir ve vokal/saz/tuşlularda Erdinç Ecevit Yıldız’ı da içeren Altın Gün; Üç Hürel’den Barış Manço’ya, Zafer Dilek’ten Neşe Karaböcek’e kadar 70’lere yön veren birçok psikedelik rock klasiği ve türküyü yorumlayacak.

Bu konserin ardından Lübnanlı müzik gurusu ve plak dükkânı sahibi Ernesto Chahoud Ortadoğu’nun soul ve funk yelpazesinden seçtiği şarkılarla Altın Gün’ün hemen ardından sahnede olacak.

Kosneser biletleri 50.00 TL. ‘Bu konserleri herkes izlemeli’ sloganıyla, ‘bir bilet alana bir bilet bedava’ kampanyası ise Cumartesi günü saat 19:00’a kadar Biletix.com’da ve kapı açılış saatine kadar Garaj gişesinde devam ediyor.

Diren Sanat/ Müzik Haber

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.