KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ SANAT ETKİNLİKLERİ FAZIL SAY İLE BAŞLIYOR

0

 İstanbul Kültür Üniversitesi’nin sanat etkinlikleri Piyanist-Besteci Fazıl Say’ın resitali ile başlıyor. İstanbul Kültür Üniversitesi Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi (AOSM), yeni sanat yılını 2016 yılında Almanya’da, sanat camiasının en prestijli ödüllerden Beethoven Akademisi’nin düzenlediği ‘Uluslararası Beethoven Ödülü’nü alan Piyanist-Besteci Fazıl Say’ın resitali ile açıyor.

‘Dostluk, Barış, İnsan Hakları, Özgürlük, Yoksullukla Mücadele ve İçselleştirme Ödülü’ olarak da bilinen ödülün, sadece Beethoven’ı iyi yorumlaması nedeniyle değil, onun ideallerinin de bir savunucusu olarak takdir görmesi nedeniyle de hak kazanan Fazıl Say, AOSM’de  gerçekleşecek konserde, Ludwig van Beethoven sonatlarının yanı sıra onun düşünceleri doğrultusunda bestelediği kendi eserlerini de seslendirecek.

‘Beethoven ile Fazıl Say ’ başlığıyla düzenlenecek konser, 24 Ekim Salı akşamı saat 19.00’da İKÜ Ataköy yerleşkesinde bulunan Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde.

 

Bilgi ve İletişim:

Berivan Arslan Pekşen

Tel: 0212 498 43 45

e-mail: b.peksen@iku.edu.tr

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.