TİYATRO ÖTEKİ HAYATLAR SEZONU ‘İKİNCİ KAT’TA ‘KUARTET’ İLE AÇIYOR

 

Tiyatro Öteki Hayatlar, bu yıl sonuna kadar oyunlarını İkinci Kat’ta sahneleyecek. İlk oyun H. Can Utku’nun yazdığı, Nazlı Durlu ile Ziya Demirel’in birlikte yönettiği ‘Kuartet’… Yirmili yaşlarında yeni evli bir çift olan Berk ve Ece’yle, on yılı aşkın bir süredir evli olan Süreyya ve Edip’in, farklı kombinasyonlarla 13 buluşmasında yaşananların sahneye taşındığı ‘Kuartet’te cinsellik ve aşka değişik yaklaşımlar tartışmaya açılıyor: Çift olarak tek tek var olabilmek ne kadar mümkündür? Bir kalp birden fazlasını sevebilir mi, peki ya ikiden fazlasını?

Kuartet, kasım ve aralık aylarında pazar günleri İkinci Kat sahnesinde izlenebilecek.

Yazan: H. Can Utku

Yönetenler: Nazlı Elif Durlu – Ziya Demirel

Oynayanlar: Ayça Zeynep Genç, İdil Engindeniz Şahan, Tonguç Dikme, Ufuk Karagöz

Yönetmen Yardımcıları: Cemre Yücekök, Koray Saraçoğlu, Fatih Marchal

Müzik: Yusuf Tan Demirel

Dekor, Kostüm Tasarımı: Hilal Polat

Teknik Süpervizör: Yiğit Tuna

Işık Tasarım: Utku Kara

Afiş Tasarım, İllüstrasyon: Celine Devaux

Kasım/Aralık 2017 Oyun günleri

5 Kasım 2017 Pazar, saat 19:00 İkinci Kat

12 Kasım 2017 Pazar, saat 19:00 İkinci Kat

3 Aralık 2017 Pazar, saat 19:00 İkinci Kat

10 Aralık 2017 Pazar, saat 19:00 İkinci Kat

Rezervasyon:

0545 462 45 28  /  info@otekihayatlar.com

İkinci Kat Adres:

Emekyemez Mah. Sarı Zeybek Sk. Demirci Fettah Çıkmazı

No:2 Kat: 2, Karaköy

Tiyatro Öteki Hayatlar:

Tiyatro Öteki Hayatlar’ın temelleri farklı tiyatro geçmişlerine sahip farklı hayatların, Galatasaray Üniversitesi Tiyatro Topluluğu’nda kesişmesiyle atıldı. 10 yılı aşkın süredir birlikte tiyatro yapan ve bu süreçte gerek yerli gerekse yabancı yazarların oyunlarını amatör sahnelerde sergileyen topluluk, 2005 yılında profesyonelliğe adım atmaya karar verdi ve Tiyatro Öteki Hayatlar’ı kurdu. Topluluk üyeleri; amatör paylaşımcı ruhunu kaybetmeden, profesyonelce tiyatro yapmayı amaçladıklarını, kendi içlerinde taşıdıkları öteki hayatları, sahneden öteki hayatlara anlatmak istediklerini söylüyorlar.

Burada Bulabileceğiniz içerikler:

Kuartet oyunun konusu, Kuartet oyunun programı? Kuartet oyunun oyuncuları, Kuartet oyunun yönetmen ve yazarları, Kuartet oyunu hangi sahnelerde oynuyor? Tiyatro Öteki hayatlar kimdir? Tiyatro Öteki hayatların geçmişi? Tiyatro Öteki Hayatı kimler kurmuştur? Tiyatro nerede?

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.