“Gelecek Anlatıcıları (Future Tellers) 28 Eylül’de Zorlu PSM’de…/Digi.Logue /

0

Dünyanın farklı yerlerinden, alanının öncü isimleri Digi.Logue Zirve’de buluşacak. “Gelecek Anlatıcıları (Future Tellers)” temasıyla gerçekleştirilecek Digi.logue Zirve, 28 Eylül’de Zorlu PSM’de…

 Türkiye’nin yaratıcı endüstriler ve teknolojiyi odağına alan ilk interaktif platformu Digi.logue, 2. kez “Digi.logue Zirve”nin ev sahipliği üstlenecek. Gelecek Anlatıcıları (Future Tellers) temasıyla, farklı disiplinlerden alanında öncü isimleri buluşturacak etkinlik, 28 Eylül’de Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek. Teknolojinin insan ve insani değerler üzerindeki etkisinden, toplumsal etkilerine kadar her detayın tartışılacağı zirve, çeşitli panel ve söyleşiler ile sonlanacak.

Yapay zeka, dijital mimari, inovatif ürün geliştirme, teknoloji etiği gibi birçok farklı konunun ele alınacağı, neredeyse tam gün devam edecek.  Geleceği duymak isteyenlere ilham vermeye hazırlanan konuşmacılar arasında ise; eğitmen, sanatçı ve İskele 47’nin ortak yaratıcısı Bager Akbay, Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Genel Müdürü Dr. Soner Canko, Defterhane kurucu ortağı Cemil Şinasi Türün, Koç Üniversitesi Robotik ve Mekatronik Teknolojileri Direktörü Çağatay Başdoğan, Osteoid Sağlık Teknolojileri kurucusu Deniz Karaşahin; sosyolog, araştırmacı ve içerik yöneticisi Elif Demirci a.k.a datafobik, mimar, yönetmen, Princeton Üniversitesi Öğretim Görevlisi Liam Young, sanatçı ve araştırmacı Memo Akten, Vestel Ventures Genel Müdürü Metin Salt, Stanford Üniversitesi Makina Mühendisliği Tasarımı Öğretim Üyesi ve The Crucible Kurucusu Michael Sturtz, TodaysArt Festivali Kurucu ve Direktörü Olof van Winden, mimar, sanatçı ve araştırmacı Pınar Yoldaş; medya sanatçısı ve araştırmacı Refik Anadol, tazi.ai kurucu ortağı ve İTÜ Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zehra Çataltepe yer alacak.

Digi.logue hakkında:

Zorlu Holding ve Zorlu Performans Sanatları Merkezi, günümüzün en önemli kavramlarından biri haline gelen “dijital dönüşümü”, Digi.logue adını verdiği bir platformla destekliyor. Dijital dönüşümün kitleler üzerindeki öneminin farkında olan platformun web sitesi digilogue.com ve Zorlu PSM’de oluşturulan Digi.logue Space adındaki özel alan, çağımızın gerekliliği sayılan dijital dönüşümün, mimari, müzik, sanat, moda, sinema gibi farklı alanlarda kesişmesi sonucunda yaratıcı endüstride olan ve bu dünyayı anlamak, yeteneklerini geliştirmek isteyenleri buluşturma hedefi taşıyor.

zorlu psm etkinlikleri, konuşmacılar, anlatılacak konular, gelecek anlatıcıları ne zaman anlatacak, kim konuşacak, özellikleri nelerdir? nelerden bahsedecek, nerede konuşacaklar, hangi sahne, zorlu program

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.