Türkiye’nin Oscar Adayı ‘Ayla’nın Vizyon Tarihi ve Afişi Belirlendi

0

Kore Savaşı’nda ölümden kurtardığı küçük bir kız çocuğunu evlat edinmek için hayatının akışını değiştiren Astsubay Süleyman Dilbirliği’nin yaşam öyküsünü anlatan AYLA’nın yeni afişi yayınlandı. Türkiye’nin Oscar adayı olan filmin afişinde minik oyuncu Kim Seol dikkat çekiyor. Ayla, Güney Kore ile aynı gün 27 Ekim’de Türkiye’de sinemalarda.

Yapımcılığını Mustafa Uslu’nun üstlendiği Can Ulkay’ın yönettiği, müziklerini Fahir Atakoğlu’nun yaptığı AYLA, yeni afişiyle izleyicileri salonlara davet ediyor. Filme konu olan ve halen yaşayan Astsubay Süleyman Dilbirliği’nin de aralarında bulunduğu Türk askerlerinin Busan Limanı’na çıkış tarihleri olan ekim ayında hem ülkemizde hem Güney Kore’de aynı gün; 27 Ekim’de sinemalarda.

Kore Savaşı’na katılan Türk askerlerinden biri olan Astsubay Süleyman Dilbirliği’nin, savaş alanında bulduğu, ailesi öldürülmüş küçük bir kız çocuğunu tüm taburla birlikte sahiplenmesinin ardından ayrı düşmelerini ve yıllar sonra yeniden buluşmalarının gerçek hikayesini anlatan AYLA, yılın en çok merak edilen filmleri arasında yer alıyor. Warner Bross’un dağıtımcılığı üstlendiği filmin sponsorları ise THY ve Ziraat Bankası…

Oyuncu kadrosu başlı başına bir yıldızlar geçidi olan AYLA’da; İsmail Hacıoğlu ve mink oyuncu Kim Seol ile birlikte Çetin Tekindor, Ali Atay, Murat Yıldırım, Taner Birsel, Altan Erkekli, Büşra Develi, Damla Sönmez, Sinem Uslu, Meral Çetinkaya, Erkan Petekkaya, Eric Roberts, Cade Carredine, Kim Byoungsoon, Johnny Young, Mehmet Esen, Caner Kurtaran, Burç Kümbetlioğlu, Duygu Yetiş, Ali Barkın, Nilgün Kasapbaşoğlu, Mine Teber, Esra Dermancıoğlu, Toygan Avanoğlu, İlber Gürtunca gibi yerli ve yabancı 32 oyuncu göz kamaştırıyor.

ayla filminin sponsorları, filmizle, filmin afişi, filmin oyuncuları, ismail hacıoğlu hangi filmde oynuyor, kore savaşını anlatan film, ne zaman vizyonda, hangi oyuncular oynuyor, çetin tekindor’un en son filmi, içerdekiler filminin oyuncuları, sadecefilmizle,fulhdfilmizle,dizizle,ayla filminin vizyon tarihi,konusu,yönetmeni

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.