Görme Engelliler için Ünlüler Tablolarda Konuşacak

0

Türkiye’nin görme engellilere yönelik ilk resim sergisi Tablolar Konuşuyor, 11 Eylül’de kapılarını açıyor

Türkiye’nin görme engellilere yönelik ilk resim sergisi açılıyor. “Tablolar Konuşuyor”, başlığı altında ünlü isimler sesleri ile görme engelliler için tabloları anlatacaklar. Haluk Bilginer, Mustafa Sandal, Arda Türkmen, Şeref Oğuz, Jülide Ateş ve Nazlı Çelik gibi ünlü isimlerin seslendirdiği dünyaca ünlü 20 tabloyla sanatseverlerle buluşacak.

,Görme engelli ressam Eşref Armağan’ın canlı resim performansıyla, iş ve sanat dünyasının yanı sıra cemiyet hayatının da önde gelen isimlerinin katılacağı sergi çok sanatseverleri bekliyor.

Sergiye katılanlar; Görme engelli ünlü ressam Eşref Armağan canlı resim performansı ile birlikte Behzat Gerçeker ve Merve Yılmaz Canlı Performansını performansını da izleyebilecek.

bilginer, mustafa sandal,arda türkmen,jülide ateş, tabolarda konuşacak,resim sergisi, tablo,ressamlar, ünlülerin kampanyası,ünlüler sergisi, haluk bilginer kim, bilginerin hayatı, bilginerin dizisi, mustafa sandal konseri, mustafa sandal hayatı,

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.