Fettah Can Panora Teras’ta Ankaralılar’ı Bekliyor

0

Türk Pop müziğin sevilen ismi Fettah Can 8 Eylül’de Panora Teras’ta Başkentliler ile buluşacak.

Birçok yaz konserine ev sahipliği yapan Panora AVM, Gökhan Türkmen ve Simge’den sonra, besteci ve söz yazarı kimliğinin yanı sıra yorumcu kimliği ile de başarılara imza atan Fettah Can’ı ağırlayacak. 2010 yılında “Hazine” ismini verdiği ilk albüm çalışması ile müzik dünyasında yer edinen sanatçı, Panora Teras’ta Ankaralılara bir konser verecek.

Ücretsiz olarak gerçekleşen Panora Teras konserleri, 28 Temmuz’da Gökhan Türkmen, 18 Ağustos’ta ise Simge’ye ev sahipliği yapmıştı. Fettah Can ile müzik konserlerine devam edecek olan Panora AVM, kapanış konserini ise 20 Eylül’de Derya Uluğ ile yapacak.

Panora Teras konserlerinin yanı sıra PanoraPark konserleri ile de yaz neşesi yaşatan Panora AVM; Hadise, Serkan Kaya, Koray Avcı, Sertab Erener, Hakan Altun gibi başarılı isimlere ev sahipliği yapmıştı. Konserden bir hafta önce toplamda 200 TL’lik alışveriş karşılığında çift kişilik davetiye kazanacak Panora AVM misafirlerinin dinleyeceği son isim ise 13 Eylül’de Linet olacak.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.