Yönetmen Gülten Taranç’ın 2017’de vizyona giren Yağmurlarda Yıkansam filmi için bestelediği şarkılar single olarak çıkıyor.

 

Yönetmen Gülten Taranç’ın 2017’de vizyona giren Yağmurlarda Yıkansam filmi için bestelediği şarkılar single olarak çıkıyor.

Opera sanatçısı olan Umut Utku ile yönetmen Gülten Taranç’ın düet parçası “Dejavu” Umut Utku tarafından düzenlenerek çıkış parçası oldu. Şarkının klip yönetmenliğini ise Ragıp Taranç üstlendi.Hem Filmi hem şarkıları için dağıtıcı sıkıntısı yaşayan yönetmen bu sorumluluğu kendisi üstleniyor.

Filminin Kasım ayında Londra’da izleyiciyle buluşması bekleniyor..Zeytinli Rock Festivalinde sahne alan Umut Utku  sonuçlardan memnun kaldığını belirtti. Gülten Taranç’tan  ikinci filmi “12’ye 5 Kala”nın hazırlık aşamasında olduğu bilgisini de aldık.

Annesi ve babası tarafından öldürülen bir kızın hikayesini sondan başa giderek anlatan film,  3 Mart 2017 Taranç dağıtım tarafından vizyona girdi.  Derin İnce, Müge Ulusoy, Yeliz Tozan ve Engin Benli gibi isimler rol almıştı.

Youtube:

spotify:
https://open.spotify.com/album/4z1wZOQVSRT17ZBSz1CD3M

itunes:

https://itunes.apple.com/…/dejavu-feat-g%C3%B…/id1274011361…

Yağmurlarında Yıkansam Filmi İzle

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.