FASHION WEEK İSTANBUL 10. YILINI KUTLUYOR

0

Fashion Week Istanbul İlkbahar/Yaz 2018 sezonu 12-15 Eylül 2017tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek. Moda dünyasının tüm önemli aktörleri tarafından heyecanla beklenen etkinlik, onuncu yılına giriyor.

Tasarımcı Özgür Masur, tasarımlarını 10. yıl  defilesi ile kutlayacak.

Katılanlar arasında Arzu Kaprol, Atıl Kutoğlu, Özgür Masur, Özlem Süer, Raşit Bağzıbağlı, Zeynep Tosun gibi tasarımcılar dikkat çekerken ilk kez moda haftasına katılacak olan marka ve tasarımcılar arasında ise AGA, Giovane Gentile, Mehmet Korkmaz, Şiyar Akboğa ve Ümit Kutluk gibi isimler yer alıyor. Tasarımcı Özgür Masur, tasarımlarını 10. yıl  defilesi ile kutlayacak.

ISTANBUL, TURKEY – OCTOBER 12: A model walks the runway at the Rasit Bagzibagli show during Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul at Zorlu Center on October 12, 2016 in Istanbul, Turkey. (Photo by Tim P. Whitby/Getty Images for IMG)

Türkiye’yi uluslararası ölçekte başarıyla temsil eden DICE KAYEK, moda filmleri ile adından söz ettiren yönetmen Marie Schuller’in yönettiği en son koleksiyon filmi ile MBFWI takviminde yer alacak. Her sezon desteklediği tasarımcının defilesini sunan etkinlik isim sponsoru Mercedes-Benz ise 10. sezonda genç ve başarılı tasarımcı Başak Cankeş de İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonunu sunacak. Marka ve tasarımcıların İlkbahar/Yaz 2018 koleksiyonlarını yerli ve yabancı satın alma sorumluları ile buluşturarak etkinlikte ayrıca seminerlere de yer veriliyor.

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.