Savaş Dinçel’in 2007 yılında vefatından önce yönettiği son oyunu ‘Uçurtmanın Kuyruğu’ Şevket Çoruh’un ‘Baba Sahne’sinde bir kez daha seyirci karşısına çıkıyor.

Pervasız Tiyatro tarafından sahneye konan oyunun dekor ve kostüm tasarımı Savaş Dinçel’in oğlu Barış Dinçel’in imzasını taşıyor. İlker Ayrık ve Aykut Taşkın’ın rol aldığı, yönetmen yardımcılığını Tarık Şerbetçioğlu’nun, reji asistanlığını Tülay Akın’ın üstlendiği oyunun afiş tasarımı Murat Saner’e ait. Savaş Dinçel’in doğum gününde açılan Baba Sahne’nin onun adını taşıyan Savaş Dinçel Salonu’nda 31 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20:30’da tiyatroseverlerle buluşacak oyunun biletleri, babasahne.com’dan ve gişeden temin edilebilecek.

Çocukluğundan beri disiplinle yetiştirilmiş ve disiplini saplantıya dönüştürmüş bir adam intihar etmeye karar verir. Veda mektubunu bitirdiğinde kapı çalar. Karşısında hiç tanımadığı başka bir adam vardır ve bu bilinmeyen misafir, adam hakkında pek çok şey bilmektedir.

ATT00005

Baba Sahne: Caferağa Mah. Bahariye Cad. Sakızgülü Sok. No: 31/37 Kadıköy-İstanbul

Gişe:       0216 700 11 11

babasahne.com / facebook.com/babasahne

twitter.com/babasahne / instagram.com/baba.sahne

www.dirensanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.