İSTANBUL ŞEHİR TİYATROLARI 33. ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

0

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın geleneksel ‘Çocuk Şenliği 18 Nisan 2017 Salı günü başlıyor. Bu yıl 33’üncüsü düzenlenen ‘Çocuk Şenliği’ 23 Nisan pazar gününe kadar sürecek.

Şehir Tiyatroları’nın “Çocuklarla yeni hayaller kurmak; onlarla şiirin, resmin, müziğin, edebiyatın dünyasına kapı aralamak” için düzenlediği şenlikte çocuklara tiyatroyu tanıtmanın, sevdirmenin yanı sıra, az ilgi duydukları belki de hiç tanışmadıkları sanat dallarının da tanıtılması amaçlanıyor.

Bu yıl da zengin bir programla çocukların karşısına çıkacak olan ‘Çocuk Şenliği’nin Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde saat 12.30’da başlayacak olan açılış etkinliklerinde birbirinden eğlenceli gösteriler yer alacak. Ücretsiz izlenebilecek etkinlikler, 18-23 Nisan 2017 tarihleri arasında tüm Şehir Tiyatroları sahnelerinde gerçekleştirilecek.

33. Çocuk Şenliği’nde konuk tiyatro ekiplerinin 11 oyunu ve Şehir Tiyatroları’nın 9 oyunu sahnelenecek. Şenlikte çocuklara yönelik düzenlenecek 3 konserin yanı sıra tiyatromuzun usta sanatçıları da masal okuma etkinliklerinde çocuklarla bir araya gelecek; resim, yazarlık, ses eğitimi, heykel, dans, tasarım, yoga, pilates, müzik gibi konularda gerçekleştirilecek 25 atölye çalışması çocuklarımızı farklı sanat dalları ile tanıştıracak.

Sabit Doğan

 www.dirensanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.