Aradurak: Şermola Performans’ın Yeni Oyunu

0

 Şermola Performans ve Fringe Ensemble (Almanya) işbirliğiyle gerçekleştirilen oyun Türkiye’de sadece altı gösteri yapacak. Mirza Metin’in kaleme aldığı “Rawestgeharaf/Aradurak” adlı oyunu Frank Hauel yönetiyor.

Oyunun oyuncu kadrosunda ise Sermet Yeşil, David Fischer ve Mirza Metin var. Oyun, yaklaşan  fırtınadan kaçan ve birbirlerinin dilini hiç bilmeyen üç adamın, ıssızlığın ortasında bir otobüs durağında karşılaşmalarını konu alıyor. Kürtçe, Türkçe ve Almanca oynanacak oyunda yine bu dillerde üst yazı kullanılacak.            Oyunun dünya prömiyeri 17 Şubat 20:30’da Kumbaracı50’de gerçekleşecek.

Diğer gösterim tarihleri ise şöyledir: 18 ve 19 Şubat 20:30 Kumbaracı50, 20, 21 ve 22 Şubat 20:30 Kadıköy Emek Tiyatrosu. Oyun, gelecek sezon başında ise Almanya’ya yolculuk edecek.

ŞERMOLA PERFOSMANS’TAN YENI OYUN! : ARADURAK

 

Şermola Performans ve Fringe Ensemble (Almanya) işbirliğiyle gerçekleştirilen oyun Türkiye’de sadece altı gösteri yapacak. Mirza Metin’in kaleme aldığı “Rawestgeharaf/Aradurak” adlı oyunu Frank Hauel yönetiyor. Oyunun oyuncu kadrosunda ise Sermet Yeşil, David Fischer ve Mirza Metin var. Oyun, yaklaşan fırtınadan kaçan ve birbirlerinin dilini hiç bilmeyen üç adamın, ıssızlığın ortasında bir otobüs durağında karşılaşmalarını konu alıyor. Kürtçe, Türkçe ve Almanca oynanacak oyunda yine bu dillerde üst yazı kullanılacak. Oyunun dünya prömiyeri 17 Şubat 20:30’da Kumbaracı50’de gerçekleşecek. Diğer gösterim tarihleri ise şöyledir: 18 ve 19 Şubat 20:30 Kumbaracı50, 20, 21 ve 22 Şubat 20:30 Kadıköy Emek Tiyatrosu. Aradurak, gelecek sezon başında ise Almanya’ya yolculuk edecek.

OYUN MÜNİH’TE OKUNACAK

Aradurak Oyunun yazarı Mirza Metin “Rawestgeharaf/Aradurak” ile Residenztheater Munich ve Goethe Institute Munich işbirliğiyle gerçekleştirilen “World / Stage” adlı etkinlik için davet aldı. Oyun dünya prömiyerinden bir gün sonra 18 şubatta ise Residenztheater’da Franziska Angerer yönetmenliğinde okuma tiyatrosu olarak sahnelenecek.

Gılgamış Destanı Operada / İnsanlığın Kadim Sorularına Işık Tutan İlk Yazılı Destan…

ULUSLARARASI İSTANBUL OPERA VE BALE FESTİVALİ   

12. LİSELER ARASI TİYATRO BULUŞMASI BAŞLIYOR

  İstanbul Büyükşehir...

  Şahin Yenişehirlioğlu “ Kor Zamanların Anlamı ve Boşluk “  Fizik ve Metafizik

                   Kor zamanlar, kor zaman. Zaman kor olur mu? Kor...

Bir Cevap Yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.