Aradurak: Şermola Performans’ın Yeni Oyunu

0

 Şermola Performans ve Fringe Ensemble (Almanya) işbirliğiyle gerçekleştirilen oyun Türkiye’de sadece altı gösteri yapacak. Mirza Metin’in kaleme aldığı “Rawestgeharaf/Aradurak” adlı oyunu Frank Hauel yönetiyor.

Oyunun oyuncu kadrosunda ise Sermet Yeşil, David Fischer ve Mirza Metin var. Oyun, yaklaşan  fırtınadan kaçan ve birbirlerinin dilini hiç bilmeyen üç adamın, ıssızlığın ortasında bir otobüs durağında karşılaşmalarını konu alıyor. Kürtçe, Türkçe ve Almanca oynanacak oyunda yine bu dillerde üst yazı kullanılacak.            Oyunun dünya prömiyeri 17 Şubat 20:30’da Kumbaracı50’de gerçekleşecek.

Diğer gösterim tarihleri ise şöyledir: 18 ve 19 Şubat 20:30 Kumbaracı50, 20, 21 ve 22 Şubat 20:30 Kadıköy Emek Tiyatrosu. Oyun, gelecek sezon başında ise Almanya’ya yolculuk edecek.

ŞERMOLA PERFOSMANS’TAN YENI OYUN! : ARADURAK

 

Şermola Performans ve Fringe Ensemble (Almanya) işbirliğiyle gerçekleştirilen oyun Türkiye’de sadece altı gösteri yapacak. Mirza Metin’in kaleme aldığı “Rawestgeharaf/Aradurak” adlı oyunu Frank Hauel yönetiyor. Oyunun oyuncu kadrosunda ise Sermet Yeşil, David Fischer ve Mirza Metin var. Oyun, yaklaşan fırtınadan kaçan ve birbirlerinin dilini hiç bilmeyen üç adamın, ıssızlığın ortasında bir otobüs durağında karşılaşmalarını konu alıyor. Kürtçe, Türkçe ve Almanca oynanacak oyunda yine bu dillerde üst yazı kullanılacak. Oyunun dünya prömiyeri 17 Şubat 20:30’da Kumbaracı50’de gerçekleşecek. Diğer gösterim tarihleri ise şöyledir: 18 ve 19 Şubat 20:30 Kumbaracı50, 20, 21 ve 22 Şubat 20:30 Kadıköy Emek Tiyatrosu. Aradurak, gelecek sezon başında ise Almanya’ya yolculuk edecek.

OYUN MÜNİH’TE OKUNACAK

Aradurak Oyunun yazarı Mirza Metin “Rawestgeharaf/Aradurak” ile Residenztheater Munich ve Goethe Institute Munich işbirliğiyle gerçekleştirilen “World / Stage” adlı etkinlik için davet aldı. Oyun dünya prömiyerinden bir gün sonra 18 şubatta ise Residenztheater’da Franziska Angerer yönetmenliğinde okuma tiyatrosu olarak sahnelenecek.

Barabar ve Demet Evgar, İş Sanat Sahnesindeydi

İş Sanat, Nisan ayına keyifli bir konserle merhaba dedi:...

CSO SANATÇILARI KONSERLERİ ANKARA’DA

Başkent’in kültür ve sanat adası CSO Ada...

ÖNDER BALOĞLU VE LES ESSENCES, KAHVENİN AVRUPA YOLCULUĞU KONSERİ İÇİN ANKARA’DA

Keman sanatçısı Önder Baloğlu, kurucusu olduğu Les Essences Oda Orkestrası ile birlikte 17 Nisan‘da CSO...

Sezonun Son Parlayan Yıldızları 29 Nisan’da İş Sanat’ta

İş Sanat’ın kariyerlerinin başındaki müzisyenlere sahne deneyimi sunarak destek...

İran müziğinin iki ustası 9 Kasım’da İstanbul’da

Anoushiravan Rohani'nin büyüleyici melodileri ve Homayoun Shajarian'ın eşsiz sesi...

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.