Tarkan Konseri’nde Dev Afiş Dikkat Çekti

0

Warning: Illegal string offset 'limit' in /home/admin/web/dirensanat.com/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/shortcodes/td_block_big_grid_6.php on line 20

Tarkan Zamanı,  Cemil Topuzlu Açıkhava Konseri’nde seyircilerin Tarkan için hazırladığı  afiş dikkat çekti.

Sahneye 32 kişilik orkestrası eşliğinde ‘Ahde Vefa’ albümündeki unutulmaz Türk Müziği şarkıları ile perdeyi açtı. Megastar, konserin başında 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili açıklama yaptı.

11fed1a737d3b2773e3a4e3810f05bc6_k

Coşku dolu anlar yaşıyan Seyirciler: ” Starlık Kayıtsız,Şartsız “Tarkan”ındır afişini astılar. Böylelikle Tarkan’a olan sevgilerini göstermekle birlikte diğer sanatçılara gönderme yaptılar.

kapak

 

Şöyle konuştu: “Hepinize de hepimize de geçmiş olsun demek istiyorum. Geçen aylarda yaşanılan o çok tatsız durumlar hepimizi çok üzdü.”

“ÜLKEMLE GURUR DUYUYORUM”

57cd33210f2544409c951a91

“Ama milletimin ülkesine sahip çıkması o kadar duygulandırdı ve beni mutlu ettiki hepinizle gurur duyuyorum. Ülkemle gurur duyuyorum, ülkesine sahip çıktığı için. Üstelik her tür insan el ele verdiler ve korudular ülkemizi. Çok teşekkürler burdan hepinize.”

tarkan-harbiye-konseri-2016

“Bu gece istiyorum ki iki saatliğine de olsa derdinizi üzüntünüzü evde bırakmış olun bu gece buradan kuşlar gibi hafif olarak gidin evinize.”

tarkan-acikhava-konserleri-2015

Açılışı Türk Müziği klasikleriyle yapan konserin ikinci yarısında ise “Cuppa”nın da yer aldığı sevilen pop şarkıları ile sevenlerini coşturdu.

harbiye-acilhava-tiyatrosu-2016

Sevenlerine büyük bir sürpriz yaparak “birçok kişinin yüreğine dokunacak” sözlerinin ardından “Üşüdüm” isimli şarkısını ilk kez Açıkhava’da seslendirdi.

gelenler

Cem Yılmaz,Ahu Yağtu,Demet Akbağ,Sedef İybar,Fulya Terim,Zeynep ILıcalı,Özge Ulusoy,Ozan Güven,İdil Tatarı gibi isimler izleyenler arasındaydı.

www.dirensanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.