BO Sahne’den Bayram Hediyesi

0

Yazın perdelerini tiyatroseverlere açan, BO Sahne kurban bayramı tatilinde seyircilerini bekliyor.

Özellikle İstanbuldan kalıp tatile gidemeyenler için bir alternatif vermeyi düşünüyor.

PİŞMAN OLMAZSIN!

bo-sahnePişman Olmazsın, Ata Cengiz Seçkin hikayesini yazdı. Özdemir Çiftçioğlu’oyunlaştırıp yönetti. Genel sanat yönetmenliğini Levent Özdilek’in yaptığı Oyunda ‘Gülen Karaman ve Özdemir Çiftçioğlu ile birlikte oynuyor.

Pişman Olmazsın : 30 Ağustos ve 07/14/27/30 Eylül 2016 tarihlerinde Bo Sahne’de oynuyor.

 

 

JOKER

bo sahneBo Sahne’nin tek kişilik oyunu Ceren Mertadam’ın yazıp yönettiği Onur Alagöz’ün oynadığı ‘Joker’de, oyunculuğun perde arkası seyirci ile paylaşılıyor. 2 ve 20 Eylül tarihlerinde sahnelenecek.

 

UŞAK KIRAL VE ÖTEKİLER…

bo-sahneSüleyman Karaahmet’in yazdığı Levent Özdilek’in yönettiği Uşak,Kıral ve Ötekiler oyununda Köksal Engür ve Merve Engin birlikte sahneyi paylaşıyorlar. Bo Sahne’de 1 ile 24 eylül tarihlerinde saat 20:30’da oynuyor.

Rengin Uz’un yazısı:Sanatın Yeni Adresi:Bo Sahne

Bakarsın Önyargılar da gider

BO Sahne Hakkında

BO Sahne; Bizoyuncular 10. yılında sahneye çıkmaya karar verdi ve 18 Mart 2013 te, Cihangir’in tam ortasında BO SAHNE KÜLTÜR MERKEZİ’ni ‘ADOLF’ oyunuyla açtı.

Nilufer Bıyıklı ve Levent Özdilek’in kurucusu olduğu BO SAHNE, İstanbul’un göbeğinde 150 kişilik Tiyatro ve Konser Salonu ile, 100 metrekarelik bir dans salonuna sahip.Prodüksiyonlarının yanı sıra nitelikli tüm gösterileri izleyebileceğiniz kültür merkezinin nefes alabileceğiniz keyifli bir Cafe’si de var. Kültür Merkezi, yaz-kış terlemeden, üşümeden etkinliklere katılabilmeniz için havalandırma sponsoru olan DAIKIN tarafından itinayla tasarlandı.

Tiyatro, Konser, Kişisel Gelişim Atölyelerinin yanı sıra BO SAHNE Kurumsal Etkinlik ve Seminerler için de misafirlerini ağırlıyor olacak.

Rengin Uz’un 31 Ekim 2013 tarihli yazısı:

Her açılan yeni sahne yeni bir heyecan demek… Bu akşamki durağım, Cihangir’de, Sadri Alışık Kültür Merkezi’nin bulunduğu sokakta, meşhur asri turşucuyu geçince karşımıza çıkan BO (Biz Oyuncular) Sahne. Levent Özdilek ve Nilüfer Bıyıklı’nın geçen sezonun sonunda kurdukları BO Sahne çok yönlü bir kültür-sanat merkezi olarak hizmet veriyor. Girişte şık ve ferah bir kafesi var. Biz vaktimiz olmadığı için oturamadık. Ama aklım kaldı doğrusu. Cihangir’in kalabalığından uzakta, oyun öncesi, sonrası veya özellikle gidip kahve, çay içmek, bir şeyler atıştırmak için harika.

 

0212 251 37 42
               Bayram da BO Sahne

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.