Haftanın Vizyona Giren Filmleri (19 Ağustos 2016)

0

Warning: Illegal string offset 'limit' in /home/admin/web/dirensanat.com/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/shortcodes/td_block_big_grid_6.php on line 20

Bu Haftanın vizyona giren beş yeni filmi.

Haftanın ilk Filmi: Barbie seven Küçükler için Barbie; Uzay Macerası İlkgül Kaya, Mert Aydın, Mustafa Dinç, Gökhan Şimşek tarafından seslendiriliyor.

Haftanın ikinci Filmi:Cortny Hunt’un yönettiği filmde Keanu Reeves, Renee Zellweger, Gugu Mbatha Raw, Kenneth Chol oynadığı; Yüce ‘Adalet’.

Haftanın Üçüncü filmi; Aaron Paul (Breaking Bad, Need For Speed), Sean Bean (Game of Thrones) ve Lena Headey’den (Game of Thrones, 300) gib ünlü oyuncuların seslendiriği fantastik bir film Kralın Kılıcı,

Haftanın dördüncü filmi:Gökhan Yılmaz’ın yazıp yönettiği Selim Gülgören, Burçin Abdullah, Emir Benderlioğlu isimlerin başrollerini paylaştığı ‘Bol Şans’.

Haftanın beşinci filmi; Bilim Kurgu sevenler içinse; Henry Joost ve Ariel Schulman Yönettiği Sophia Black-D’Elia  Analeigh Tipton oynadığı ‘Viral’,

Hem Çocuklar Hem Yetişkinler İçin:

Barbie: Uzay Macerası, 

(Barbie: Starlight Adventure)

 

Görmüş Barbie dünyadan çok uzakta yepyeni bir macera peşinde!

Barbie, uçan kaykayıyla dolaşan ve inanılmaz yeteneklere sahip olan kozmik bir prenses. Sevimli hayvan arkadaşı Pupcorn ve Barbie, kendi gezegenlerinde eğlenerek dolaşırken, bir gün gökyüzündeki yıldızlar eskisi gibi parlamamaya başlar ve galaksinin geleceği yıldızların dansı bittiği için tehlikeye girer Barbie galaksiyi kurtarmak için görevlendirilen çok özel bir ekibe seçilir, bu önemli görev için çok uzakta bir gezegene seyahat eder. Barbie, bu gezegende uçan kaykaylarıyla dünyayı kurtarmak için maceralara atılan üstün yeteneklere sahip bir arkadaş grubunun ekibine katılır. Barbie, kalbinin sesini dinlerse ve arkadaşlarının desteğinin alırsa tüm evrenin beklediği bir lider olabileceğini keşfedecektir. Barbie Uzay Macerası 19 Ağustos’ta sinemalarda!

28441981773_bdf942da81_z

Yönetmen: Andrew Tan, Michael Goguen

Senarist: Kacey Arnold, Kate Boutilier

Seslendirenler: İlkgül Kaya, Mert Aydın, Mustafa Dinç, Gökhan Şimşek, Figen Sürmeli, Kerem Kobanbay, Işıl Kılıç, Nurkan Törün, Serkan Şen, Levent Ünsal, Tugay Erverdi, Buket İrtem

Fragman

 

YÜCE ADALET- ŞEYTANSIZ AVUKAT

Şeytanın Avukatı filmini sevenler için Keanu Reeves’den yeni bir adalet arayışını konu edinen  haftanın filmi Yüce Adalet.

Cortny Hunt’un yönettiği filmde Keanu Reeves, Renee Zellweger, Gugu Mbatha Raw, Kenneth Chol oynuyor. Filmde;

28902035201_94054e8b12_m17 yaşındaki Mike Lassiter zengin bir adam olan babası Boone Lassiter’ı öldürme suçuyla mahkemeye çıkarılacaktır. Genç Mike’ı savunma görevini avukat Richard Ramsay üstlenir. Ancak bütün işaretler Mike’ın cinayeti işlediğini gösterdiği gibi, Mike da cinayeti kendisinin işlediğini söylemek dışında tek kelime etmemektedir. Yine de gerek Mike’ın annesi, gerek diğer tanıkların bazı şüpheli hareketleri bulunmaktadır ve Richard ile birlikte çalıştığı Janelle gerçeği ortaya çıkarabilmek ve Mike’ın aklanmasını sağlamak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır.

 

Yönetmen: Courtney Hunt

Oyuncular: Keanu Reeves, Renee Zellweger, Gugu Mbatha Raw, Kenneth Chol

FRAGMAN

FANTAZİ SEVENLER İÇİN :Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV

(Kingsglaive: Final Fantasy XV)

Haftanın Fantastik filmi olan Final Fantasy aslında bir oyun serisinin devamı niteliğinde.

28665188921_59cb589358_mOyun dünyasının en popüler serilerinden biri olan, 115 milyondan fazla satarak dünyayı kasıp kavuran Fınal Fantasy oyun serisi, Kralın Kılıcı: Fınal Fantasy XV ile beyazperdeye geliyor! Hayranları tarafından heyecanla beklenen Final Fantasy XV’in dünyasında geçen olayları konu alan film, 19 Ağustos’ta Amerika ile aynı anda ülkemizde de vizyona giriyor.

Final Fantasy XV oyununun dünyasında geçen olayları konu alan Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV, Aaron Paul (Breaking Bad, Need For Speed), Sean Bean (Game of Thrones) ve Lena Headey’den (Game of Thrones, 300) oluşan zengin seslendirme kadrosu, aksiyon dolu göz alıcı sahneleri ve heyecan verici hikâyesi ile vizyona giriyor.

 

Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleriyle vizyona girecek olan Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV, animasyon teknolojisinin geldiği son noktayı göz alıcı görselleri ve aksiyon dolu sahneleriyle ile beyazperdeye taşıyor. Filmin seslendirme kadrosunda Aaron Paul (Breaking Bad, Need For Speed), Sean Bean (Game of Thrones) ve Lena Headey (Game of Thrones, 300) gibi ünlü isimler yer alıyor.

IMDb: 

Web Sitesi: 

Yönetmen: Takeshi Nozue

Seslendirenler: Aaron Paul, Neil Newbon, Sean Bean, Lena Headey

FRAGMAN

TÜRK FİLMİ İZLEMEK İSTEYENLER İÇİN: BOL ŞANS

Haftanın vizyona giren Türk filmi Köy ve kent yaşamı arasındaki geçişi anlatıyor.

barbie

Senaryo & Yönetmen: Gökhan Yılmaz

Işık Şefi: Beykan Baloğlu

Sanat Yönetmeni: Tolga Çoşkun Tuna

Prodüksiyon Amiri: Onur Adsız, Ayhan Çevik

Kurgu: Cengiz Karadağ, Deniz Kayık

Görüntü Yönetmeni: Semih Yıldız

Müzik: Serkan Balkan

Yapımcılar: Çetin Altan, Doğu Yılmaz, Şahabeddin Ayyıldız

Oyuncular: Selim Gülgören, Burçin Abdullah, Emir Benderlioğlu, Sarp Bozkurt, Orhan Eşkin, Semra Dinçer, Onur Şirin, Yusuf Çetin, Ahmet Baki Kurtuluş

Deniz, İstanbul’da arkadaşının barında şarkıcılık yapar ve bu hayatından gayet memnundur. Babasının ölümü üzerine doğup büyüdüğü köye gelir. Cenaze işlerini hemen halledip dönmeyi planlamaktadır; ancak hesapları Buse ile karşılaşınca sekteye uğrar. Buna bir de babasının ölümünün arkasındaki kirli oyunlar eklenince, köyde kalıp babasının işletmekte olduğu açık hava sinemasını almak ister. Bu durum onu köyün belalısı Ümit, onun arkasında görünmeyen yüz olarak duran belediye başkanıyla karşı karşıya getirir. Ümit’in de Buse’ye aşık olduğu öğrenildiğinde işler içinden çıkılmaz bir hal alır ve Deniz, Ümit ve Buse’yi geri dönülmez bir yola sokar.

FRAGMAN

BİLİM KURGU SEVENLER İÇİN:VİRAL

Yapımını Blumhouse Production’ın üstlendiği VIRAL, başarılı yönetmenler Henry Joost ve Ariel Schulman’ın dehşet verici yeni filmi.Haftanın Bilim-Kurgu seven izleyicileri için.

haftanin

Genç kardeşler Emma (Sofia Black D’Elia) ve Stacey (Analeigh Tipton) Güney Kaliforniya’da Shadow Canyon kasabasındaki hayatlarına adapte olmaya çalışmaktadırlar. Babaları (Michael Kelly) kasabanın okulunda fen bilgisi öğretmeni olarak çalışmaya başlamış ve ailesine yeni bir başlangıç yaptırmak istemektedir. Emma, annesinin şehir dışında olması sebebi ile ebeveynlerinin ilişkisindeki gerilimin yükselmesinden endişelenmekte, kız kardeşi asi Stacey ise erkek arkadaşı CJ (Machine Gun Kelly) ile vaktini geçirmektedir.

 

Emma’nın arkadaşı Gracie’nin gizemli bir hastalığa yakalanması ile birlikte kardeşlerin hayatı tepe taklak olmak üzeredir. Acil durum karantinası ile birlikte babalarından ayrı düşerler ve kendilerini korumak zorunda kalırlar. Genç kardeşler, Emma’nın aşık olduğu Evan’ı (Travis Tope) hastalık kapmış üvey babasından kurtarırlar ve virüsün hayal ettiklerinden çok daha kötü olduğunun farkına varırlar.

Virüs, bulaştığı kişiyi etrafındakilere öldüresiye bir şekilde saldırmasını sağlayan ve diğer kurbanlara sıçramaya çalışan, saldırgan asalak bir solucandır. Stacey hastalığın belirtilerini göstermeye başlayınca, Emma kardeşinin bu parazite karşı yenik düşmemesi için elinden geleni yapar. Stacey’nin durumu kötüye gittikçe ve komşuları hastalığa yenik düşmeye başlayınca, Emma ve Evan sadece Stacey’I değil aynı zamanda kendilerini de kurtarmak için savaşmalıdır.

YÖNETMEN: Henry Joost (Paranormal Activity 4, Catfish) ve Ariel Schulman (Paranormal Activity 3 & 4, Catfish)

SENARYO: Barbara Marshall ve Christopher Landon

YAPIMCI: Jason Blum (The Gift, Paranormal Activity serisi, Lanet serisi), Sherryl Clark (Cloverfield Yolu No:10), Matt Kaplan (Lazarus Etkisi)

OYUNCULAR: Sophia Black-D’Elia (Ben-Hur, Sonsuzluk Projesi), Analeigh Tipton (Lucy, Çılgın Aptal Aşk), Travis Tope (Kurtuluş Günü: Yeni Tehdir), Colson Baker ve Michael Kelly (Everest, Gözlerindeki Sır)

 

 

www.dirensanat.com/Sinema Servisi

FRAGMAN

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.