Justin ile Ronaldo Aynı Filmdeler

0

Warning: Illegal string offset 'limit' in /home/admin/web/dirensanat.com/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/shortcodes/td_block_big_grid_6.php on line 20

Portekizli ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ve Dünya pop müziğinin yıldızı Justin Bieber ‘Goal!’ filminde birlikte rol alacaklar.

justin

Dünya sineması futbolun  devleri ile pop müziğin devlerini bir araya getiriyor.

Goal Filminin devam niteliğinde olacak filmde Ronaldo ve Justin Bieber’in yanı sıra iki efsane isim David Beckham ile Clint Easwood eşlik ediyor.

100 milyon sterlin gibi büyük bir bütçeye sahip olacak filmin yapımcılarının Justin Bieberi henüz ikna etmeye çalıştıkları haberini aldık. Metroğolde yaşıyan bir gencin futbolda yükselişini konu alan filmin en son 3. Çekildi. Ve vizyona girmeyip DVD olarak satılmıştı.

ronaldo-ve-justin-ayni-filmde-rol-alacak-8718809_x_6562_o

2005 yılında çekilen goal filminde David Beckham,Anne Frial,Kuno Becker,Zinedine Zidane, Alessandro Nivole gibi ünlü futbolcular oynamıştı. Yönetmenliğini Jaume Collet-Serra’nın yaptığı 2007 yapımı Goal-2’de ise yine David Beckham,Anna Friel, Kuno Becker,Alessandro Nivola ve Roberto Carlos oynadı.

images

Serinin üçüncüsündü Andrew Morahan Çekti. Kuno Becker,Kasia Smutniak,Leo Gregory, Thierry Henry,Tamer Hassan gibi isimlere yer verildi.
Serinin son filminde Ronaldo için Real Madrid kulübünden izin alındı. Kulüp ayrıca filmin çekimlerinin Santiago Barnebau Stadı’nda yapılması içinde yapımcılarla anlaştı. Filmin çekim tarihlerine mart 2017’de başlanılacak. Yapımcılardan aldığımız bilgiye göre henüz Yönetmen isminin tam netleştirilmediği belirtildi. Ama ana karekterler konusunda anlaşmaların yapıldığı belirtildi.

www.dirensanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.