VİRAL

0

Warning: Illegal string offset 'limit' in /home/admin/web/dirensanat.com/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/shortcodes/td_block_big_grid_6.php on line 20

Yönetmenlğini Henry Joost, Ariel Schulman birlikte yaptığı başrollerde Sofia Black Delia, Analeigh Tipton, Travis Tope, Colson rol aldığı bilim kurgu filmi viral, The Moments Entertainment dağıtımıyla 19 ağustos 2016 tarihinde sinemalarda.  ABD yapımı olan filmin süresi 89 dk.

 

Viral Filmin yönetmenlerini daha önceden Paranormal Activity 4 ve Catfish filmlerinden tanıyoruz.  Viral’ın senaryosunu Barbara Marshall ve Christopher Landon üstlendi. Sophia Black-D’Elia (Ben-Hur, Sonsuzluk Projesi), Analeigh Tipton (Lucy, Çılgın Aptal Aşk), Travis Tope (Kurtuluş Günü: Yeni Tehdir), Colson Baker ve Michael Kelly (Everest, Gözlerindeki Sır) oyuncuların rol aldığı film iki kardeşin viral bir hastalıktan kurtulma mücadelesini ele alıyor.

viral-3

Yapımını Blumhouse Production’ın üstlendiği VIRAL, başarılı yönetmenler Henry Joost ve Ariel Schulman’ın dehşet verici yeni filmi. Genç kardeşler Emma (Sofia Black D’Elia) ve Stacey (Analeigh Tipton) Güney Kaliforniya’da Shadow Canyon kasabasındaki hayatlarına adapte olmaya çalışmaktadırlar. Babaları (Michael Kelly) kasabanın okulunda fen bilgisi öğretmeni olarak çalışmaya başlamış ve ailesine yeni bir başlangıç yaptırmak istemektedir. Emma, annesinin şehir dışında olması sebebi ile ebeveynlerinin ilişkisindeki gerilimin yükselmesinden endişelenmekte, kız kardeşi asi Stacey ise erkek arkadaşı CJ (Machine Gun Kelly) ile vaktini geçirmektedir.

 

Emma’nın arkadaşı Gracie’nin gizemli bir hastalığa yakalanması ile birlikte kardeşlerin hayatı tepe taklak olmak üzeredir. Olaylar beklenilmedik bir şekilde gelişmeye başlar.Acil durum karantinası ile birlikte babalarından ayrı düşerler ve kendilerini korumak zorunda kalırlar. Genç kardeşler, Emma’nın aşık olduğu Evan’ı (Travis Tope) hastalık kapmış üvey babasından kurtarırlar ve virüsün hayal ettiklerinden çok daha kötü olduğunun farkına varırlar.

viral-2

Virüs, bulaştığı kişiyi etrafındakilere öldüresiye bir şekilde saldırmasını sağlayan ve diğer kurbanlara sıçramaya çalışan, saldırgan asalak bir solucandır. Stacey hastalığın belirtilerini göstermeye başlayınca, Emma kardeşinin bu parazite karşı yenik düşmemesi için elinden geleni yapar. Stacey’nin durumu kötüye gittikçe ve komşuları hastalığa yenik düşmeye başlayınca, Emma ve Evan sadece Stacey’I değil aynı zamanda kendilerini de kurtarmak için savaşmalıdır.

viral fragman Fullizle-filmizle

www.dirensanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.