Madam Dubbonet’in yetiştirdiği genç kızların Karnaval Balosu’na hazırlıkları, genç kavalyelerin dans edecekleri eşlerini bulma telaşları üzerine bol müzikli danslı sıcacık bir gençlik müzikali olan Sandy Wilson’ın 1953 yılında kaleme aldığı “Erkek Arkadaş” 2015 -2016 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda seyircileriyle buluşuyor.

Seyirciler, elli yılı aşkın süre önce yazılan ve binlerce kez sahnelenen Broadway müzikalini izlerken, hem o yıllara gidecek hem de zamanın nasıl geçtiğini fark edemeyecekler.

İstanbul seyircisini, gündelik hayatın sıkıntılarından uzaklaştırıp, gençliğe henüz adım atmış kızların başı dumanlı ve tertemiz dünyasına götüren Erkek Arkadaş ekibi, gencecik ve tiyatronun sesine çığlık katmaya çok hevesli oyuncularla dolu… Oyun kadrosunun gençliği ve oyuncularımızın gözlerindeki fer, seyirci koltuklarını öylesine saracak ki, oyunun bitmesini istemeyeceksiniz.

Gençlik heyecanının neşesi ve aşkın umarsızlıktan çıkış yolları, Erkek Arkadaş’ın mükemmel ahengiyle sahnede.

Bir kez daha bir kez daha bekleriz…

ERKEK ARAKDAŞ

Erkek Arkadaş, modern çağın hızına kapılıp gittiğimiz bu günlerde bizleri saflığın, masumiyetin, zarafetin önemsendiği yıllara, 1950’lere götüren klasikleşmiş bir Broadway Müzikali.

Dertsiz, kaygısız insanların yaşadığı neşeli Fransız rivierasında, farklı yaşlarda, farklı sınıflarda ve sosyal statülerde insanların hayatları Madam Dubonnet’nin genç kızlar okulunda sürprizlerle kesişecek, pembe yalanlar, hayaller, geçmişe dönüşler ve unutulmuş eski bir aşkın hikâyesiyle seyirciye bambaşka dünyaların kapısını açacaktır.

OYUNCULAR

Ali Ersin Yenar, Gülben Başer, Yeşim Alıç, Barış Arman, Çiçek Üstün, Merve Gizem Berger, Halil İbrahim Irklı, Aykut Söyük, Nezahat Seza Yeğin, Ayça Akça, Aydan Güneş, Yağmur Şimşek, Tunahan Çilingir, Melih Şengider, Kasım Yıldırım Vardar, Cem Çelik, Alper Aksoy, Fuat Mert Başol, Başak Ova

OYUN TARİHİ :

26-27-28-29-30-31 OCAK SAAT: 20.00 CEVAHİR SAHNESİ-2

16-17-18-19-20-21-ŞUBAT SAAT:20.00 CEVAHİR SAHNESİ-1

22-23-24-25-26-27-ŞUBAT SAAT:20:00 KOZYATAĞI KÜLTÜR MERKEZİ

 

Yazar  Sandy Wilson

Çevirmen  Fahrünnisa Kadıbeşegil

Yönetmen  Ebru Kara

Dramaturg  Volkan Taha Şeker

Dekor Tasarımı  Aytuğ Dereli

Giysi Tasarımı  Candan Tuna Günay

Işık Tasarımı  Enver Başar

Koreografi  Yeşim Alıç

Yönetmen Yardımcısı  Lale Ertiş Gençtürk

Yönetmen AsistanI  Demet Macunlar

Koreografi Asistanı  Ayça Akça

 

 

 

Müzik Direktörü Çağrı Beklen

Orkestra 

Fuat Can Başkır, Doğukan Hürkan, İlkan Atay, Göksun Doğan, Mehmet Sezer, Şeyda Bulut

Sahne Amiri  Özgür Ayaz

Kondüvit Seyfettin Akcan

Işık Kumanda Atakan Talaş

Korrepetitör Melikcan Zaman

 

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.