ESKİŞEHİR ‘HALKTAN BİRİ’Nİ İSTANBUL’A GETİRDİ

0

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ‘Lüküs Hayat’tan sonra yeni oyunları ‘Halktan Biri’ni de İstanbul’a getirdi. ‘Halktan Biri’ 10 ile13 Aralık tarihleri arasında Bakırköy Belediye Tiyatroları Müşfik Kenter Sahnesi’nde İstanbul seyircisiyle buluşuyor.

halktan biri (3)

Amerikalı oyun yazarı, Sam Bobrick’in kaleme aldığı, Ekin Tunçay Turan’ın Türkçemize kazandırdığı ‘Halktan Biri’nin yönetmeni Ümit Aydoğdu. Dekor tasarımını Başak Özdoğan’ın, kostüm tasarımını Tülay Kale’nin ve ışık tasarımını Ali Rıza Tekin’in gerçekleştirdiği oyunda Şehir Tiyatrosu sanatçıları Özlem Akdoğan ve Zafer Ergül rol alıyor. Oyun, ülkesinin yönetilme biçiminden memnun olmayan bir vatandaşın, ülkeyi yöneten kişiye mektup yazması ve sonrasında yaşanan gelişmeleri trajikomik bir üslupla anlatıyor. Eskişehir’de büyük ilgi gören ‘Halktan Biri’ 10,11 ve 12 Aralık Tarihlerinde saat: 20:30’da, 13 Aralık Pazar günü ise saat: 15:30 da Bakırköy Belediye Tiyatroları Müşfik Kenter Sahnesi’nde sahnelenecek.

www.dirensanat.com

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.