TÖRE ESKİŞEHİR’DE

0

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Turgut Özakman’ın ‘Töre’ oyununu sahnelemeye başlıyor. Ülkemizin hâlâ kanayan bir yarası olan töre cinayetlerini ele alırken, kadınların toplumsal barışın sağlanması konusundaki etkisi ve öneminin altını çizen ‘Töre’nin ilk gösterimi 7 Kasım 2015 Cumartesi günü Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Sarayı Tiyatro salonunda… Oyun sezon boyunca Şehir Tiyatroları’nın sahnelerinde sunulacak.

aaatore (2)

 

Oyunun yönetmeni Murat Atak. Müziklerini Gürkan Çakıcı ve Cavanşir Gulyev’in bestelediği oyunun dekor tasarımını Tayfun Çebi, kostüm tasarımını Funda Çebi, ışık tasarımını Ersen Tunççekiç, hareket – dans düzenini Cihan Yöntem üstleniyor. . Geniş bir kadroya sahip olan oyunda Şehir Tiyatrosu sanatçıları Serkan Sezgin, Emre Demirci, E. Savran Perk, Burcu Tutkun, Bilge Cezayirli, Mahide Yumbul, Gamze Demirer, Ezgi Coşkun,Nagihan Orhan’ın yanı sıra Emel Alnady ve Orçun Ertaman rol alıyor.

SABİT DOĞAN

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.