CEF TİYATRO’DAN ‘FACİALI KOMEDİ’

0

CEF Tiyatro yeni mevsime yeni bir oyunla “facialı komedi”, ‘Malulen Emekli Gökbilimci Hüseyin Çineli’ ile başlıyor!

 

SABİT DOĞAN
SABİT DOĞAN

“Aynı evde bir gökbilimci, bir astrofizikçi, biyolog, psikiyatrist, jeolog ve bir ev hanımı buluşursa ne olur?” sorusunun yanıtını arayan oyunun yazar ve yönetmeni Kosta Kortidis. “Aynı evde bilim adına yapılan deneyler, sadece güneş tutulmasını izlemek için yapılan tatil planları, tüm bilimcilerin aynı satranç tahtası üzerinde buluşmaları ve dahası…Tabi eğer burası gerçekten bir evse…”

 

‘Malulen Emekli Gökbilimci Hüseyin Çineli’ oyununda; İsmail İncekara (Ord. Prof. Hüseyin Çineli), Alptekin Serdengeçti (Ord. Prof. Sefa Çineli),Kosta Kortidis (Prof. Kamuran Uzunköprülü), Gizem Esgin (Nazmiye Çineli) ile Tuğce Tamer (Dr. Zarife Çineli) bir araya geliyor. Dekor tasarımıBatuhan Bozcaada’ya, ışık tasarımı Hakan Özipek’e, müzikler David Arugete’e, görsel efektler Mehmet Selçuk Bilge’ye ait. Sanat danışmanlığını Beste Bereket’in üstlendiği oyunun yönetmen yardımcısı ise Hande Dumlu.

cef tiyatro-2

‘Malulen Emekli Gökbilimci Hüseyin Çineli’ 11 – 19 – 27 Kasım akşamları saat 20:30’da Profilo Kültür Merkezi’nde.

Bilet:

Profilo gişesi ve Biletix

SABİT DOĞAN

www.dirensanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.