MALTEPE’DE TİYATRO VE KONSERLER

0
Maltepe Belediyesi Tiyatro ve müzik

Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde, kasım ayında tiyatro, sergi ve konserlerle semt sakinlerine sanat dolu bir ay yaşatacak.

 

SABİT DOĞAN
SABİT DOĞAN

5 Kasım’da, ‘Karanlığın Ötesinden Gelen Sesler’ oyunu ile başlayan tiyatro etkinlikleri Maltepe Belediyesi çalışanlarının kurduğu Tiyatro Maltepe’nin, Aziz Nesin ve Anton Pavloviç Çehov’un oyunlarının derlemesinden oluşan ‘Yer Altındakiler’ ile sürüyor. 14 Kasım’da Oyun Değirmeni Tiyatro Grubu’nun ‘Amen (Maya)’ adlı oyunu, 24 Kasım’da Kartal Sanat Tiyatrosu’nun ‘Canlı Maymun Lokantası’, 25 Kasım’da ‘Bir Kadın Uyanıyor’ oyunları sahnelenecek.

Çocuklara yönelik tiyatro etkinlikleri kapsamında hafta sonları ‘Susam Sokağı’, ‘Alican’ın İlk Öğretmeni’, ‘Ali, Veli, Maria’, ‘Baloncu Baba’, ‘Avcı Kaçıyor’, ‘3 Maymun 1 Sır’, ‘Profesör Çıldırdı’ ve ‘Karagözün Sabrı’ adlı oyunlar izlenebilecek.

mtpe tskm (5)

Konser programında 16 Kasım’da Aylin Şengün Taşçı’nın,  20 Kasım’da Ahmet Aslan’ın, 28 Kasım’da da Zeynep Karababa’nın konserleri bulunuyor. Maltepe Gönüllüleri Korosu, Öğretmenler Günü dolayısıyla 22 Kasım’da Türk halk müziği konseri veriyor.

Kültür Merkezi’nde Yılmaz Adanalı’nın ‘İdil’, Aysun Akbulut’un ‘Aklın Uykusu Umut’, Ayfer Işık’ın ‘Işığın Dansı’ adını verdikleri resim sergileri de gezilebilecek.

www.dirensanat.com

SABİT DOĞAN

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.