DÜNYANIN MÜZİĞİ ENKA SAHNESİ’NDE

0

27 yıldır tüm sanat dallarını seyircisiyle buluşturan ENKA Kültür Sanat, mevsimi müzikle açıyor. Geniş bir müzik yelpazesinden örnekleri dinleyicisiyle bir araya getirecek 27. Yıl ENKA Kültür Sanat Müzik Buluşmaları, 110’dan fazla koristle Almanya’nın en büyük koroları arasında yer alan Deutz Chor  / Köln Korosu’nun 24 Ekim Cumartesi saat 20.30’deki konseriyle başlıyor.

 

SABİT DOĞAN
SABİT DOĞAN

Açılış konserinin ardından ENKA İbrahim Betil Oditoryumu’nda 26 Ekim Pazartesi akşamı saat 20:30’da UNICEF İyi Niyet Elçisi, dünyaca ünlü piyanist ve Devlet Sanatçısı Gülsin Onay’ın piyano resitali var.

Türkiye’nin uluslararası festivallerde en çok davet alan, en uyumlu ve aynı zamanda en eğlenceli dörtlüsü Borusan Quartet ile ödüllü piyanist Gökhan Aybulus’un konseri 2 Kasım Pazartesi saat 20:30’da

ENKA’nın daimi sanatçısı, Avrupa Kültür Elçisi ve dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’ın 9 ve 10 Kasım saat 20:30’da iki farklı programla sevenleriyle buluşacak. 

Şarkılarıyla anılarımızda yeri hiç silinmeyen besteci, gitarist ve yorumcu Bülent Ortaçgil’in konseri 16 Kasım Pazartesi saat 20:30’da

Bir ENKA klasiği olan ‘Neşeli Pazarlar’ çocuk etkinliğinde; El Sistema ve Sistema Europe programlarının Türkiye yürütücüsü Barış İçin Müzik Vakfı’nın, 100 kişiye yakın gençten oluşan orkestrası ‘Barış İçin Müzik Orkestrası’ 22 Kasım Pazar günü saat 11:30’daki konserde istendiğinde hayallerin nasıl gerçekleştirilebileceğini kanıtlayacak.

fazıl-say
FAZIL SAY- ENKA

Cellopianoduo ile bir araya gelen Dilbağ Tokay ve Emine Serdaroğlu’na klarnette Andrija Mincic ve fagotta Tadija Mincic’in eşlik edeceği müzik ziyafeti 26 Kasım saat 20:30’da Konuk sanatçılar Tadija ve Andrija Mincic yine 26 Kasım’da saat 16:00’da bir ‘Fagot ve Klarnet Workshop’ında fagot ve klarnet ustaları genç müzisyenlerle bir araya gelecek.

Türkiye’nin ilk ve en uzun soluklu bakır nefesli beşlisi Golden Horn Brass’ın 30 Kasım saat 20:30’daki konseriyle ENKA Kültür Sanat Müzik Buluşmaları sona erecek.

Ayrıntılı program:

facebook.com/enkakultur

twitter.com/enkakultur

Biletler:

Biletix.com, Biletix satış gişeleri ve Çağrı Merkezi

SABİT DOĞAN

www.dirensanat.com

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.