MALTEPE BELEDİYESİ’NİN TİYATRO PROGRAMI

0

Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi yeni sezona, ‘Tahta Çanak’ adlı oyunla tiyatro mevsimini açtı. Tiyatro Akademi’nin sahnelediği Cisel Ceylan’ın yazdığı, Selahattin Taşdöğen’in yönettiği ve oynadığı iki bölümlük oyunda ayrıca Yaşar Uzer, Belma Mamati, Erhan Elmas, Irmak Bayrakdaroğlu, Arkın Gelenbe ve Asuman Karakollukçu rol alıyor.

unnamed

Oyun, ücretsiz olarak izlenebiliyor. sah Maltepeli tiyatro severlerin ücretsiz izleme olanağı bulduğu oyunda,  sakarlıklarından bıktıkları babalarını huzur evine göndermek isteyen ailenin başından geçen olaylar anlatılıyor.  Kültür Merkezi’nda bu hafta ayrıca 16 Eylül’de Haldun Taner’in ölümsüz eserinden uyarlanan Kabare Dev Aynası’ın sahnelediği Ali Erdoğan’ın yönetip Şaban rolünü de üstlendiği ‘Vatan Kurtaran Şaban’; 17 Eylül’de Gogol,  Jarry, Cehov, Fugard, Rabelais, Chaplin, Kishon, Camus, Malraux ve Sartre’ın oyunlarından Ferdi Merter’in derleyip yönettiği Fatih Ayhan ve Şerli Alyanakyan’ın rol aldığı ‘Deli mi Ne?’; 18 Eylül’de Tiyatro Rampa’nın Matei Vişniec’in Bosnalı bir ailenin savaşın ardından döndükleri köylerinde kaybettikleri çocuklarını aramasının öyküsü olan ‘İlerleme Kelimesi Annemin Ağzında Feci Yanlış Tınlıyordu’ oyunu sahnelenecek. Saat 20:00’de başlayacak oyunlar ücretsiz, davetiyeli izlenebilecek.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.