ŞEHİR TİYATROLARI’NDAN ÜCRETSİZ ÇOCUK OYUNU

0
OSMAN ŞENGEZER- DİREN SANAT

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, ‘Çocuk Tiyatrosu’nun 80. Yılı’ nedeniyle Robert Louis Stevenson’ın eserinden Malcom Morgan’ın uyarladığı ‘Define Adası’nı sahneleyecek. Cem Karakaya’nın yönettiği ‘Define Adası’, 14 Haziran 2015 Pazar günü saat 14:00’te Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde ücretsiz olarak sahneleniyor. Efsanevi korsan Kaptan Flint’in sakladığı define haritasını bulan Jim Hawkins ve o haritayı ele geçirmek için onun peşine düşen Uzun John Silver ve Kaptan Flint’in eski tayfalarının hikâyesinin sahneye taşındığı oyun 7 yaş üzeri çocuklar için hazırlandı.

define (1)

Çevirisini Can Gürzap’ın, sahne tasarımını Sabahat Çolakoğlu’nun, kostüm tasarımını Zuhal Soy’un, müziğini Murat Tunalı ve Deniz Vardaryıldızı’nın, ışık tasarımını Mahmut Özdemir’in, koreografisini Yasemin Gezgin’in, efekt tasarımını Ersin Aşar’ın yaptığı oyunda; Direnç Dedeoğlu, Gülce Çakır, Alp Tuğhan Taş, Ayşem Yağmur Ulusoy, Barış Çağatay Çakıroğlu, Tanju Girişken, Şirin Kılavuz, Çağatay Palabıyık, Ahhan Şener, Selim Can Yalçın, Pelin Budak, Dilay Taşkaya, Seda Çavkar, Gizem Akkuş, Erkan Akkoyunlu, Asrın Gurur Kuyucak, Şeyda Aslan, Derya Keykubat, Reyhan Karasu rol alıyor.

0212 455 39 34 – 0212 455 39 35 / Faks: 0212 449 51 41

https://www.facebook.com/istanbulsehirtiyatrosu

https://twitter.com/sehir_tiyatrosu

SABİT DOĞAN

www.dirensanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.