UZAK ADALAR BU MEVSİM SAHNE HAL'DE

0

 Ölü Aktörler topluluğu, geçen mevsim sonu Kadir Has Üniversitesi Haliç Yerleşkesi’nde sahnelediği ‘Uzak Adalar’ı bu ay Sahne Hal’de sunacak.

İskoç yazar David Greig’in yazdığı ‘Uzak Adalar’ okyanusun ortasında ve geçmişte yalnızca paganların yaşadığı bir adada ada sakinleri ile gelenler arasındaki gizemli ilişkileri konu ediniyor. Cambridge Üniversitesi’nden iki genç kuş bilimci Robert ve John, hükümet adına yaban hayatı araştırmak için İskoçya’nın batısında geçmişte yalnızca paganların yaşadığı en uzak adaya gelirler. Adada yalnız sahibi Kirk ile öksüz yeğeni Ellen yaşamaktadır. Uçurumlar ve fırtınalar bu dörtlü arasındaki gerilimi artırırken, iki bilim adamı işlerinin gerçekten yaban hayatını incelemek olmadığını, bu adaya gönderilme nedeninin çok farklı olduğunu anlarlar. Pagan geleneklerin izleri, insan zaafları, hepsinin duygularını altüst edecektir….

Tamer Can Erkan’ın Türkçeye aktarıp yönettiği, Doğan Kecin, Barış Yalçınsoy, Yezdan Kayacan, Cansu Özkan, Eren Yağcıoğlu’nun rol aldığı oyunda, ses ve müzik tasarımı Orhan Enes Kuzu’ya, ışık tasarımı Alaz Köymen’e, dekor tasarımı İlayda Çeşmecioğlu’na ait.

Oyun tarihleri:

14-21 Ekim Salı – 27 Ekim Pazartesi

Saat: 20:30

Bilgi- Rezervasyon:

0553 558 3320 – 0539 286 8659

www.oluaktorler.com

info@oluaktorler.com

twitter.com/oluaktorler

facebook.com/oluaktorler

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.