EKİM AYINDA BACH KONSERLERİ

0

Ekim ayında Bach konserleri

Bu yılın Bach Günleri Ekim ayında dört konserle devam ediyor. 11. İstanbul Bach Günleri’nin konserleri Beyoğlu SentAntuan Kilisesi ve Neve Şalom Sinagogunda saat 20:30’da. Konser öncesi 19:30 ile 20:30 arasında çay vakti var…

*) Benjamin Alard, 15 Ekim Çarşamba akşamı Beyoğlu Sent Antuan kilisesindeki ‘Fransız ve İtalyan Bach’ adlı klavsen resitalinde Johann Sebastian Bach’ın ‘İtalyan Konçerto’sunu, ‘Dört Düet’ini ve ‘Fransız Uvertürü’nü seslendirecek.

*) Daha önceki festivalleri izleyenlerin tanıdığı Barok kemanın en büyük ismi ve bu stilin öncüsü Sigiswald Kuijken’in, klavsenci Benjamin Alard ve başarılı soprano Marie Kuijken ile birlikte oluşturduğu Kuijken Ensemble’ın konseri 16 Ekim Perşembe akşamı yine Sent Antuan kilisesinde.

*) Dünyanın en yetenekli çocuklarına eğitim veren The Yehudi Menuhin School’un sekiz öğrencisi 20 Ekim Pazartesi akşamı Neve Şalom Sinagogu’nda bir konser verecek.

*) Geçtiğimiz yıllarda ülkemizde verdiği konserlerle müzikseverler tarafından büyük ilgi gören, müzik dünyasında tartışmasız bir yerde duran Konstantin Lifschitz, bir kez daha İstanbul’da! Dahi piyanist, 23 Ekim Perşembe akşamı Neve Şalom Sinagogu’nda Johann Sebastian Bach’ın 6 ‘Partita’sını çalacak.

Biletler:

Biletix’te: 120 TL – 90 TL. İndirimli 50 TL

www.dirensanat.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.