YEDİNCİ OĞUL

0

yedinci oğul

Sergey Bodrov’un yönettiği ve Jeff Bridges, Antje Traue, Kit Harington ile Julianne Moore’in oynadığı Yedinci Oğul (Seventh Son), 18 Ekim 2013’de Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor

Fragman

 

Filmin Hikayesi:Uzun geçmiş bir sürede insanlığın üzerine karabulutlar gibi çöken ,insanlık yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kalır. ana greogrrey  (jeff bridgess) yüzyıllar önce yaşamış kötü niyetli bir cadıdır.  Anne Malkin  (Julianne Moore), hapisten kaçan ve intikam almaya and içmiş bir şovelye, anne malkin masum bir dünyada xadının korkunç gazabını açığa çıkarmak için  hazırlanıyor.  Bunun için savaşçıları çağırıyor.

 

ölümcül bir birlşme olacak ve korkularla yüzleşileektir. İntikamının alacağı dolunay günü nihayet yıllar sonra gelmiştir. Tek çare bugündür. çünkü bir sonraki dolunay vakti yıllar sonra tekrar gelecektir. kaybedilecek başka bir gün yok. Beklenilmeidk bir kara büyü ile karşılaşılır. insanlığın kurtuluşu için tek çare  yedinci oğuldur. ne yazıkki yedinci oğulda uykudadır. Tom ward (Ben Barnes) tren  ve savaş başlar.

17 ocak 2014 de vizyona girecek.

Oyuncular:

Hortlak çırağı, Jeff Bridges, Ben Barnes, Alicia Vikander, Kit Harington, Olivia Williams, Antje Traue, Djimon Hounsou, Julianne Moore, Sergei Bodrov, Matt Greenberg, Charles Leavitt, Aaron Guzikowski, Joseph Delaney, Basil Iwanyk, Thomas Tull, Lionel Wigram, Jon Jashni, Brent O’Connor, Alysia Cotter, Jillian Zaks, Erica Lee, Newton Thomas Sigel, Dante Ferretti, Paul Rubell, Jacqueline West, John Dykstra, Tuomas Kantelinen, AR Rahman. 

Türkçe fragman: http://www.youtube.com/watch?v=1ms4s_zWBDc&feature=youtu.be

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.