“OYUN YAZ(AMA)MA’ SEMİNERİ

0
 images
Yiğit Sertdemir’le 3 dönem sürecek olan “Oyun Yaz(ama)ma Atölyesi”  8 Eylül’de Kumbaracı50’de!
Tiyatro seyircisinin ilgiyle takip ettiği günümüzün üretken oyun yazarlarından Yiğit Sertdemir, yazdığı ve yönettiği oyunlarla çeşitli ödüllere layık görüldü.
Yiğit Sertdemir’in yürütücülüğünde gerçekleşecek olan atölye, üç dönemden oluşuyor. 8 Eylül’de başlayacak ve 8 hafta sürecek olan ilk bölüm “Kafa Açma” başlığında. İlk dönem; önyargılardan kurtulma, yazmanın önündeki engellerin keşfi ve çözüm yolları, yazmayla tanışma, temel kavramları edinme konularıyla katılımcılar için başlangıç niteliğinde olacak.
İkinci dönem “Kafayı Toplama”, 24 Kasım’da başlayıp yine 8 haftalık bir süreyi kapsayacak. Bu bölüm de; kavramları derinleştirme, yazma yolculuğuna çıkma, seçilmiş bir oyunun incelenmesi, yazma egzersizleri, korkularla vedalaşma başlıklarıyla yürütülecek.
2 Şubat 2014’te başlayacak olan “Kafaya Kafaya Verme” adlı son bölümde ise, katılımcıların yazmaya karar verdikleri konu üzerine sistematik bir şekilde birebir çalışarak oyun yazmaları sağlanacak.
Pazar günleri 11:00-14:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan ve  en fazla 12 katılımcının yer alacağı üç dönemlik “Oyun Yaz(ama)ma Atölyesi” 23 Mart’ta sona erecek. Atölyenin aylık katılım bedeli 360 TL + KDV. Öğrencilere ve iki aylık ödeme yapmak isteyenler için %10 indirim uygulanacak.
Kumbaracı50’nin stüdyosunda yapılacak olan “Oyun Yaz(ama)ma Atölyesi”ne son başvuru tarihi 3 Eylül 2013.
Başvuru koşulları ve detaylı bilgi için aşağıdaki adres incelenebilir.
http://kumbaraci50.com/yigit-sertdemirle-oyun-yazamama-atolyesi/
Gülhan Kadim
Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü
gulhan@altidansonra.com / 532 255 55 80
www.kumbaraci50.com / www.altidansonra.com

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.