Belalı Manzoni’ler

0

Belalı Manzoni’ler

Yayın tarihi

Luc Besson’un yönettiği ve Robert De Niro, Dianna Agron, Michelle Pfeiffer ile Tommy Lee Jones’un oynadığı Belalı Monzoni’ler (Malavita), 27 Eylül 2013’de UIP Filmcilik dağıtımıyla TMC Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Malavita: Belal? Tan?k

 

ailesinin kökenleri, aslında kötü şöhretli bir mafya geleneğine dayanmaktadır. Fransa’nın Normandy bölgesine, tanık koruma programı çerçevesinde yerleştirilen Manzoniler, Black soyadını alırlar ama yeni çevrelerine alışmakta “biraz” zorluk çekerler. Anne Maggie kasabanın merkezini talan ederken, kardeş Blake’ler okulda gizlice terör estirirler;Fred Blake adını alan Giovanni Manzoni ise her şeyi kontrol altında tutmaya çalışırken elinde ‘kazalar’ çıkar!
Fransız sinemacı Luc Besson’un ilk kez el attığı kara-komedi türündeki film Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Tommy Lee Jones, Ricardo Cordero ve Dianna Agron gibi yıldız isimleri de  bir araya getiriyor.

Vizyon Tarihi 27 Eylül 2013 Yönetmen: Luc Besson Oyuncular: Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Tommy Lee Jones devamı... Tür Komedi , Aksiyon Ülke Fransa , ABD
Vizyon Tarihi
27 Eylül 2013
Yönetmen:
Luc Besson
Oyuncular:
Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Tommy Lee Jones devamı…
Tür
Komedi , Aksiyon
Ülke
Fransa , ABD

fragman, http://trailers.apple.com/trailers/independent/thefamily/

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.